Vacature ICT System Engineer/ 2e lijns IT Support Engineer, Fulltime, omgeving Nijmegen

Nijmegen

Skyberate Internet Services B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij uitgekeken op de standaard LAMP Stack en wil jij kennis op doen met de laatste technieken zoals Docker, Kubernetes en Galera clusters voor MySQL? Zie je uitdaging om infrastructuren te automatiseren en wil je mee sparren met een team van professionals, dan is dit dé baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als System Engineer zijn er naast je hoofdtaak om problemen te troubleshooten, natuurlijk talloze andere leuke werkzaamheden die je kunt oppakken. Denk aan het begeleiden en ondersteunen van Support Engineers, het opzetten en inrichten van servers, het meedenken en meewerken aan innovatieve projecten en het tweaken en versnellen van een groot aantal servers. We werken in een modern open kantoor, hierdoor is er veel communicatie onderling en kan er snel geschakeld worden.

Dit vind jij leuk om te doen
 • Werken met de allerbeste en allernieuwste tooling uit hostingland.
 • Sparren met jouw sales collega over projecten van nieuwe en bestaande klanten.
 • Samenwerken met de andere specialisten binnen de servicedesk.
 • Begeleiden en ondersteunen van de Support Engineers.
 • Servers zo inrichten en opzetten dat websites en webshops van onze klanten door het dak schieten.
 • Projecten en systemen evalueren om onze dienstverlening verder te optimaliseren.
 • Meedenken en meewerken aan innovatieve projecten zoals Kubernetes.
 • Oplossen van ICT-incidenten en complexe softwarematige uitdagingen. Tijdens projecten weet je de juiste prioriteiten te stellen.
Dit zoek jij verder in een baan
 • Iedere maand geld.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Dagelijks bezig zijn met de nieuwste technieken.
 • Pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding.
 • 24 vakantiedagen. Als je belooft dat je terugkomt.
 • Deel uitmaken van de leukste hostingpartij van Nederland. Bekijk vooral ons YouTube-kanaal (Skyberate Internet Services).
 • Ontzettend gave bedrijfsuitjes. Om er een paar te noemen: Airsoft, karten, kleiduivenschieten.
 • Een VrijMiBo om het weekend in te luiden.
 • Tijdens de middagpauze een fanatiek potje tafelvoetbal, darten of F1 racing on the side.
 • Op dit moment werken we voornamelijk vanuit huis. Als we straks weer naar kantoor mogen heb je de mogelijkheid om 2 dagen vanuit huis te werken. Natuurlijk zorgen we dat je een top werkplek hebt. Inclusief bureaustoel, laptop, koffie en zo nu en dan een pizza.
Waar je mee mag werken
Wij maken enkel gebruik van de allerbeste tooling uit hostingland. Laten woorden als 'Linux Red Hat en Debian, Solr, Nginx, Apache, Kubernetes, Varnish, Redis en LiteSpeed' jouw hart sneller kloppen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Over ons
Skyberate is een hostingbedrijf gespecialiseerd in het hosten van e-commerce oplossingen. Of het nu WordPress, Magento of Shopware is, je kunt bij ons terecht voor de snelste hosting van Nederland! Met bijna twintig jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de top van de Nederlandse e-commerce hosting.

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen en is eenvoudig te bereiken met de auto of met het OV. Ons team is dertien man sterk, jong en ambitieus. Wat wij belangrijk vinden is hard werken voor onze klant, onszelf uitdagen en altijd voor kwaliteit gaan. We werken in een modern open kantoor, hierdoor is er veel ruimte voor communicatie onderling en kan er snel geschakeld worden. We stimuleren onze mensen om zelf besluiten te nemen en na te denken over nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen. Met onze kennis, korte lijnen en servicegerichte instelling onderscheiden wij ons van de rest.

De sfeer op ons kantoor is relaxed en informeel.

Bij ons profiteer je ook van
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Teamuitjes
 • VrijMiBo
 • Ontspanning in de pauze
 • Onbeperkt tosti's en fruit
Nog niet overtuigd?
Bekijk wat je toekomstige collega's zeggen over werken bij Skyberate.

Bernd, System Engineer: "Bij Skyberate werken betekent voor mij: Onderdeel zijn van een geweldig team met leuke collega's, fantastische teamuitjes en altijd werken met de nieuwste technieken."
Roy, System Engineer: "Wat ik fijn vind aan werken bij Skyberate is dat we met een klein team hebben, hierdoor heb je meer persoonlijk contact met je collega's en een gezellig informele werksfeer. De werkzaamheden bij Skyberate verschillen waardoor er uitdaging blijft in het werk. Dit houdt mij en het team gemotiveerd. De teamuitjes bij Skyberate zoals airsoft, karten, kleiduivenschieten, enz. zijn supergezellig en cool. Zou geen betere teamuitjes kunnen bedenken!"
Martin, Support Engineer: "Ik werk bij Skyberate omdat ik plezier heb in het helpen van klanten met hun technische problemen. Elke keer als ik een klant spreek om te melden dat het probleem verholpen is kan ik het niet laten om te glimlachen. De samenwerking met mijn collega's is echt top! Er is altijd wel iemand die je wilt assisteren als je zelf even niet de oplossing weet en de hoeveelheid kennis wat aanwezig is echt waanzinnig! Er is vrijwel niks dat niet opgelost kan worden binnen dit ijzersterk team!"
Maarten, Servicedesk teamleider: "Ik werk graag bij Skyberate omdat de problemen nooit hetzelfde zijn waardoor ik altijd voor nieuwe uitdagingen sta, je met klanten in contact staat en de informele omgang binnen het bedrijf mij zeer bevalt."

Overtuigd? Hoe ziet jouw sollicitatieprocedure eruit
 • Je solliciteert: We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.
 • Eerste contact: We bellen om het eerste gesprek in te plannen. Prangende vragen kun je dan al meteen stellen. Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.
 • Het vervolggesprek: Is de klik goed en hebben we beide het gevoel dat we een match zijn? Dan gaan we in het tweede gesprek de inhoud in. Je gaat aan de slag met een technische case waarin je een softwarematig probleem gaat oplossen.
 • Welkom bij het team: Twee gesprekken zijn vaak genoeg om een goed beeld te krijgen. En als onze liefde wederzijds is, dan begint jouw carrière bij Skyberate.nl.
Hoe nu verder?
Je bent enthousiast en kan niet wachten om te beginnen? Solliciteer via de Solliciteer nu button. Wil je meer weten, bel dan met onze office manager Seanin [sjanien].

Je mag uiteraard ook mailen. Stuur je C.V. met motivatie naar jobs[at]skyberate[dot]nl

Belangrijk om te weten: momenteel werken wij regelmatig vanuit huis. Via videocalls houden we contact met elkaar. Gedeeltelijk thuiswerken behoort tot de mogelijkheden, ook nadat de coronamaatregelen zijn opgeheven. Zo af en toe verwachten wij je op kantoor, in Nijmegen.

Wat onze klanten zeggen over je toekomstige collega's
Pascal Hennen, via Webhosters.nl: “Wanneer je echt opzoek bent naar een hostingpartner voor je website waarbij support en kwaliteit belangrijk is en waar je nog echt klant bent dan beveel ik dit bedrijf aan.”
Roeland Ruelens, via Google: “Zelden door een IT-bedrijf zo snel en goed geholpen geweest. Bovendien is hun hosting voor een marktconforme prijs zeer snel. Zowel voor WordPress als Magento.”
IPcam-Shop, via ISPGids.com: "De up-time is uitstekend en het contract met de Engineers die altijd doen wat ze beloven vind je naar mijn mening bij geen enkele andere ICT-dienstverlener."

lees meer

Functie-eisen Hier herken jij jezelf in
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau en het liefst een afgeronde hbo-opleiding.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Basiskennis Linux.
 • Je bent oplossingsgericht, leergierig en kan zelfstandig werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Skyberate is een hostingbedrijf gespecialiseerd in het hosten van e-commerce oplossingen. Of het nu WordPress, Magento of Shopware is, je kunt bij ons terecht voor de snelste hosting van Nederland! Met bijna twintig jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot de top van de Nederlandse e-commerce hosting.

Ons kantoor is gevestigd in Nijmegen en is eenvoudig te bereiken met de auto of met het OV. Ons team is dertien man sterk, jong en ambitieus. Wat wij belangrijk vinden is hard werken voor onze klant, onszelf uitdagen en altijd voor kwaliteit gaan. We werken in een modern open kantoor, hierdoor is er veel ruimte voor communicatie onderling en kan er snel geschakeld worden. We stimuleren onze mensen om zelf besluiten te nemen en na te denken over nieuwe ontwikkelingen of verbeteringen. Met onze kennis, korte lijnen en servicegerichte instelling onderscheiden wij ons van de rest.

De sfeer op ons kantoor is relaxed en informeel.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Nijmegen