Vacature Servicedeskmedewerker - Nijmegen

Nijmegen

Talis
  • Talis
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Servicedeskmedewerker
Nijmegen

Wij zoeken een Servicedeskmedewerker voor het team Bedrijfsvoering voor 36 uur per week.

Zoek jij graag de verbinding tussen gebruikers en systemen? Krijg je energie van het begeleiden van gebruikers bij alle ICT-vragen? Los je graag dagelijkse ICT-problemen op? Ben je van nature servicegericht? Kortom, houd je van veel afwisseling? Solliciteer dan op deze vacature bij onze organisatie!

Wie zijn wij?
Talis is een grote woningcorporatie in Gelderland. We verhuren bijna 10.000 woningen in Nijmegen en ruim 4.000 in Wijchen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van projectontwikkeling en de verkoop van woningen. Maar we doen meer. We werken aan de kwaliteit van de woonomgeving, de leefbaarheid in de wijk en op straat. De wensen van onze huurders vinden we belangrijk en we nemen onze verantwoordelijkheid in het netwerk van wonen, welzijn en zorg. We geloven in samenwerking. Daarom zijn we veel in gesprek met klanten en andere partijen, zoals maatschappelijke organisaties.

De dynamiek binnen en aandacht voor de corporatiesector is groot. Meer dan ooit heeft Talis oog voor de externe legitimatie. De beheersing van de kwaliteit van de bedrijfsvoering en zicht hebben op de risico’s (en het daarop acteren) bij het realiseren van onze doelstellingen spelen daarbij een belangrijke rol.

Team Bedrijfsvoering
In het team Bedrijfsvoering (ongeveer 26 collega’s) zijn de teams ICT, Control en Financiële Administratie samengevoegd tot één team. Hierdoor zijn de drie belangrijke rollen in de informatiehuishouding van Talis in één team bij elkaar gebracht. Het team Bedrijfsvoering levert vanuit die positie een bijdrage aan de visie, missie en doelstellingen van Talis door te zorgen voor adequate interne en externe informatievoorziening en verantwoording en bedrijfseconomische analyses en advies.

Recent is de ICT-visie vastgesteld, wat met zich meebrengt dat we de komende jaren een ICT-transitie ingaan. Het is aan jou om deze transitie te ondersteunen door het beantwoorden van alle ICT-gerelateerde vragen van onze gebruikers.

Wat ga je bij ons doen?
Binnen de functie van servicedeskmedewerker ga je voornamelijk aan de slag met eerstelijns ondersteuning van onze gebruikers, het beheer van systemen, applicaties en werkplekken. Je verstrekt iedereen binnen onze organisatie van ICT- en telefonieapparatuur, je hebt dus contact met alle collega’s. Je zit aan het stuur van alle incidenten en wijzigingen. Je weet grip te houden op onze totale voorraad, en schakelt snel naar een tweede en derde lijn indien noodzakelijk. Op operationeel niveau onderhoud je de contacten met onze externe leveranciers. Je bent het eerste gezicht van ICT voor de hele organisatie.

Je verzorgt gebruikersinstructies, opleidingen en trainingen. In samenwerking met in- en externe betrokkenen voer je projecten uit. Deze projecten kunnen variëren van kleine activiteiten met een korte doorlooptijd tot grotere, complexe implementaties met een doorlooptijd van enkele maanden.

Kortom: jij lost de problemen samen met een leuk team op en je weet hoe je prioriteiten moeten vaststellen.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je hebt minimaal een mbo-opleiding niveau 3 Medewerker Beheer ICT afgerond. Je hebt een goede kennis van en affiniteit met computers en systemen.

Je bent als servicedeskmedewerker ondernemend en resultaatgericht. Voor jou staat de behoefte van de gebruiker centraal; je bent dienstverlenend en communicatief vaardig. Je houdt van de afwisseling tussen het oplossen van de dagelijkse problemen in de wereld van de kantoorautomatisering en het leveren van een bijdrage aan de verbetering en ontwikkeling van de ICT-systemen en -middelen. Oplossend vermogen, gestructureerd en planmatig werken en een servicegerichte houding is jouw natuur.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een arbeidscontract voor 36 uur per week voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren is de intentie deze overeenkomst om te zetten een contract voor onbepaalde tijd. Je kunt rekenen op een prima salaris (salarisschaal F cao Woondiensten) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een loopbaan lang leren wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. We werken tijds- en plaatsbewust, dit waarborgt een goede balans tussen werk en privé. Je standplaats is ons kantoor in Nijmegen, je bent woonachtig binnen een straal van 25 kilometer van ons kantoor.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met één van de twee adviseurs ICT: Brigitte Martens (024 352 3967) of Etienne van Houdt (024 352 3962).

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk op woensdag 14 april 2021 naar Christine Salters, P&O, Postbus 628, 6500 AP Nijmegen. Je kunt ook mailen naar vacature(at)talis.nl. De eerste gespreksronde staat gepland op woensdag 21 april aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Zoek jij een afwisselende functie en krijg jij energie van het begeleiden van gebruikers bij alle ICT-vragen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures