Vacature Systeembeheerder - Nijmegen

Nijmegen

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de functie als Systeem/netwerkbeheerder in Nijmegen ben jij verantwoordelijk voor het beheer en support van de complete IT omgeving. Dit vraagt veel van je, want je bent breed verantwoordelijk. Je richt je op het beheer van de verschillende systemen, netwerken, telefooncentrale, servers en ben je mede verantwoordelijk voor security. 

Naast deze werkzaamheden participeer jij ook in diverse projecten ter verbetering van de huidige infrastructuur en interne dienstverlening. 

Durf jij de uitdaging aan?

lees meer

Functie-eisen Het is belangrijk dat je een goede teamspeler bent, die door middel van samenwerken, het delen van kennis, en met een passie voor dit vak elke dag met plezier naar zijn werk kan en mag gaan.
Verder:
- HBO werk- en denkniveau met een afgeronde MBO-/HBO-opleiding richting ICT hebt;
- Minimaal 2 jaar werkervaring hebt in een soortgelijke rol;
- Kennis van Microsoft producten (Azure, Citrix en VMware).
Heb je nog geen ervaring met de bovenstaande software? Geen probleem, we nodigen je uit om te reageren en gaan graag met jou in gesprek.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Onze partner kent zeer goede arbeidsvoorwaarden. Als werknemer kom je op de 1e plaats, en hier proberen ze dan ook alles aan te doen. Naast de vele workshops en sportclubjes met collega's hebben zij goede opleidingsregelingen. 

Verder bieden zij korting op je verzekeringen, kennen ze een goede pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.

Naast je primaire salaris tussen de €2500,- en €3500,- komt nog vakantiegeld, een 13e maand en een winstuitkering (bij een vaste aanstelling). 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze partner is een financieel dienstverlener. Door middel van verzekeringen, financieringen, maar ook door data- en internetoplossingen, laten zij hun klanten succesvoller laten ondernemen. 
Inmiddels werken er hier ruim 750 medewerkers Inclusief de adere labels. Hiermee is het één van de grootste financieel dienstverleners in Nederland. Deze medewerkers zijn verspreid over de verschillende bedrijven en locaties, maar het merendeel zit op het hoofdkantoor in Nijmegen. Het

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Nijmegen Bekijk alle soortgelijke vacatures