Vacature Fullstack developer gezocht! - Nijkerk

Nijkerk

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Fullstack .NET developer en ben jij woonachtig in de buurt van Amersfoort? Lijkt het je tof om te werken aan een product dat wereldwijd wordt gebruikt en waarmee de ideale digitale werkplek tot stand komt? Dan is deze uitdaging iets voor jou!

Voor het team wordt gezocht naar een gedreven Fullstack developer met een aantal jaar werkervaring om dit leuke team te versterken. Je gaat hen helpen om het platform naar een hoger plan te tillen door onder andere de mobiele interface te optimaliseren. Je begint je dag met een verse kop koffie en kijkt via je eigen workspace naar wat er die dag op het programma staat. Vervolgens gaat iedereen na de daily stand-up aan de slag en wie weet heeft een collega een uitdaging waar jij bij kunt helpen.

Wat leuk is aan deze functie is dat je onder andere nauw samenwerkt met een UX-designer, waarmee je alle onduidelijkheden en creatieve plannen bespreekt. Aan jou de taak om met behulp van C#, .NET MVC, SQL en in de frontend HTML, CSS en JavaScript het platform verder te optimaliseren om in de toekomst nog meer klanten overzicht en efficiëntie te kunnen bieden. Op het gebied van frontend zul je bijdragen aan het maken van een responsive ontwerp dat op meerdere soorten apparaten goed werkt. Wanneer je hierin slaagt wordt het werk van duizenden mensen versimpeld, een dankbare taak dus! Qua ontwikkeling hoef je bij dit bedrijf ook niet stil te zitten, aangezien de verdere ontwikkeling van collega’s hier sterk aangemoedigd wordt.

Ben jij een Fullstack developer met kennis van onder andere C#, .NET MVC, HTML en CSS en ben jij een echte teamplayer? Lijkt het je tof om te werken aan een innovatief platofrm dat wereldwijd verspreid wordt? Dan is dit team op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Bij voorkeur HBO werk- en denkniveau (MBO4 kan eventueel ook);
 • Je bent ervaren met C#, .NET MVC, SQL, HTML, CSS en JavaScript;
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Ervaring met Azure en Typescript zijn pré’s;
 • Je bent energiek, ambitieus en weet van aanpakken;
 • Je houdt van werken in teamverband!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Overige info
 • Goed salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Flexibele werktijden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vele doorgroeimogelijkheden en een leerzame werkomgeving;
 • Een enthousiast en intelligent team;
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor creativiteit;
 • Hechte samenwerking en een geweldige werksfeer!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd in Nijkerk en heeft een duidelijk doel voor ogen: het creëren van de ideale digitale werkplek voor hun klanten. Een paar jaar geleden ontwikkelden zij een workspace platform waarop alles samenkomt qua applicaties, informatie en documentmanagement. Zo heeft iedere medewerker een eigen unieke digitale werkplek aangepast op hun rol binnen het team en deze digitale werkplekken komen allemaal samen op een scherm. Zo is iedere werknemer op de hoogte van elkaars activiteiten en gaat het werken een stuk simpeler en overzichtelijker.

Dit product is ontzettend gewild in binnen- en buitenland en wordt verkocht aan diverse klanten werkzaam in onder andere de bouw, zorg, finance, retail en het onderwijs. Momenteel is het team bezig met het nog verder uitbreiden en optimaliseren van het platform. Met een wereldwijd partnernetwerk heeft het bedrijf een groeiambitie van zo’n miljoen gebruikers per jaar. Dat vraagt om versterking!

Met een enthousiast, gedreven en jong team dat een hechte cultuur heeft, is het hier erg fijn om te werken. Momenteel zijn er 18 medewerkers voor dit bedrijf werkzaam op verschillende afdelingen. Er wordt dagelijks uitgebreid en gezamenlijk geluncht en de liefhebbers spelen daarna nog graag een potje tafeltennis. Verder worden er leuke uitjes en VrijMiBo’s georganiseerd die je niet wilt missen.

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Nijkerk Bekijk alle soortgelijke vacatures