Vacature Senior PHP Developer Amazon, AliExpress, Zalando - Harderwijk

Harderwijk

Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Je komt te werken in een bedrijf dat in de begindagen van het internet een kans zag, die heeft gegrepen en inmiddels is uitgegroeid tot het grootste online cashback platform van Nederland. Daar blijft het niet bij ze zitten buiten Nederland namelijk ook in: België, Polen, Frankrijk en Duitsland.

Ze werken ook niet met de minste namen. Ondertussen zijn er meer dan 2000 webshops door heel Europa bij ze aangesloten waaronder: Amazon, Zalando, booking.com en AliExpres. In Nederland alleen zijn deze al goed voor zo’n 10.000 transacties per dag.

Op dit moment zijn er 20 mensen dagelijks werkzaam om er voor te zorgen dat iedereen die via dit platform iets op internet bestelt een goede korting krijgt. Het is een hecht team wat er met veel plezier ook voor een langere periode dan gemiddeld werkt. Mede om deze reden gaan ze ook vaak uit-eten om bijvoorbeeld successen te vieren en het gezellig te hebben met elkaar.

Functie

Je komt te werken in een team van 7 zeer ervaren programmeurs allemaal vanaf medior niveau. Er zit nog één andere senior developer en jij zal samen met hen het nieuwe backend systeem opzetten. Dat systeem zal middels 1 API op verschillende frontends kunnen worden gekoppeld om het allemaal simpel te houden.

Ze bouwen het allemaal in een microservices omgeving dus enige interesse of ervaring hiermee is mooi meegenomen! Daarnaast maken ze gebruik van Domain Driven Design en SCRUM om alles soepel te laten verlopen en dat hetgeen wat gemaakt wordt het product ook echt beter maakt!

De technieken waarmee wordt gewerkt zijn Laravel en PHPUnit. Over de voorkant hoef je, je geen zorgen te maken. Dit is een 100% backend functie en voor de voorkant zit er een Front-Ender.

Eisen

 • Minimaal 5 jaar professionele PHP ervaring
 • Minimaal 3 jaar professionele werkervaring met een MVC framework
 • Laravel of Symfony is een pré geen must.
 • Werkervaring of een duidelijke interesse in Domain Driven Design

Voorwaarden

 • Salaris tussen de €4000,- en €5000,- afhankelijk van ervaring
 • Een werkweek van 40 uur (32 is bespreekbaar)
 • Een high-tech werkplek die je zelf mag indelen
 • 24 vakantiedagen
 • Flexibele werktijden
 • 8% vakantiegeld
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Harderwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures