Vacature JavaScript Developer Cloudmanagement Software - Harderwijk

Harderwijk

Frontend Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een JavaScript Developer die dit gezellige team wil komen versterken. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde onderdelen van de code, levert input over innovaties en denkt na over nieuwe technieken en tools voor de software. Je werkt aan 1 softwareproduct (een enterprise applicatie) op het hoogste niveau. Je krijgt hierbij dan ook echt de kans om de diepte in te gaan en echt iets goed neer te zetten. Jij zorgt ervoor dat de applicatie goed werkt, houdt je bezig met UX-vraagstukken en bouwt nieuwe web components. 

Je komt te werken in een development team waarbinnen de sfeer informeel is en iedereen zijn of haar kwaliteiten door en door kent. Binnen dit team wordt je continu gestimuleerd om input te leveren. Het programmeren zelf gebeurt op hoogniveau in Typescript en Angular. Er wordt ook gewerkt met PHP, Node, ES6 en Sass. Het is een  groot voordeel als je het leuk vindt om te schakelen tussen front- en backend, zodat je kunt sparren over webservices en datastructuren! 

Ben jij een JavaScript Developer die houdt van een uitdaging en ga jij graag de diepte in op programmeer vlak? Ben je daarnaast geïnteresseerd in zowel de front- als backend en ben je woonachtig in de omgeving van Harderwijk? Solliciteer dan nu!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent open minded, proactief en innovatief;
 • Je hebt ervaring met  Typescript en Javascript (Angular, React of Vue.js);
 • Je bent geïnteresseerd in UX-vraagstukken;
 • Ervaring met PHP  is een pre;
 • Je vindt het leuk om te sparren met je back-end collega's.

lees meer

Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Reiskostenverdoeging;
 • Pensioensregeling;
 • 25 Vakantiedagen;
 • Altijd een goed gevulde koelast en een royale lunch;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • De kans om te werken in een enthousiast team!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat is gevestigd in Harderwijk en houdt zich bezig met een tof cloudsoftwarepakket waarmee bedrijven heel eenvoudig te managen zijn. Hun doel? Bedrijfsprocessen en procedures goed in beeld krijgen, zodat hun klanten deze kunnen gebruiken en verbeteringen binnen hun organisatie kunnen doorvoeren. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor  bedrijven die op zoek zijn naar een nieuwe management- of kwaliteitssysteem en kan zelfs dienen als rode draad binnen een organisatie. 

Dit doen ze al meer dan 10 jaar voor duizenden organisaties in binnen- en buitenland. Hun klanten gebruiken de software voor zaken als kwaliteits- of documentmanagementsysteem, sociaal intranet met interne nieuwsoverzichten, verjaardagskalenders en als een "smoelenboek". Je zou het dus kunnen omschrijven als de startpagina van een organisatie. Dit biedt een hoop helderheid, overzicht en zorgt er ook voor dat werknemers betrokken zijn bij elkaars werkzaamheden. 

Het team is gepassioneerd, creatief en hecht. Er is altijd ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ze vinden ook ontspanning , vrijheid en plezier in het werk belangrijk. Zo spelen ze regelmatig een potje tafelvoetbal en worden er diverse bedrijfsuitjes georganiseerd!

lees meer

Contactpersoon Eliza Bakker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!