Vacature Medewerker functioneel beheer - Elburg

Elburg

Gemeente Elburg
 • Gemeente Elburg
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Medewerker functioneel beheer
Elburg, 32-36 uur per week

Je levert een belangrijke bijdrage aan het verder digitaliseren en (digitaal)archiveren van onze dienstverlening en besluitvormingsprocessen. Met jouw instructies en hulp weten gebruikers de functionaliteit van diverse applicaties optimaal te benutten. Samen met de recordmanager richt je de applicaties zo in dat ze voldoen aan de normen die gelden voor digitaal archiefbeheer.

Functie-inhoud
 • Je bent de schakel tussen de gebruikers van diverse applicaties en de technische mogelijkheden die deze applicaties bieden.
 • Geef je invulling aan het beheer van informatie (zaaktypen, inrichting en metadata) in het zaaksysteem Djuma en het RMA Alfresco, zodat de informatieketen goed ingericht wordt en de records toegankelijk worden gemaakt, toegankelijk blijven en gebruikt kunnen worden zolang daaraan behoefte is.
 • Zie je toe op het rechtmatig bewaren c.q. vernietigen van digitale archiefbescheiden, en borg je dat het permanent te bewaren digitale archief uiteindelijk kan worden opgenomen in het e-Depot.
 • Verzorg je het beheer en onderhoud van het RMA Alfresco, iNavigator en iBabs.
Arbeidsvoorwaarden
Op basis van de gestelde functie-eisen is het maximum salaris € 3.591,- (schaal 8), bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je een Individueel Keuzebudget van 18,25% wat je bijvoorbeeld kunt inzetten om extra vakantiedagen van te kopen. We bieden ruime opleidingsfaciliteiten en een reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Na een jaar bieden wij je bij voldoende functioneren een vast contract aan.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding op minimaal niveau 4.
 • Heb je kennis van functioneel en informatiebeheer blijkend uit een aanvullende opleiding op het gebied van informatiebeheer of informatiemanagement.
 • In een dynamisch werkveld weet jij je weg en de balans te vinden tussen klanttevredenheid en vastgestelde structuren.
 • Je hebt kennis van en inzicht in de informatiehuishouding van een organisatie.
 • Ervaring met het inrichten van een RMA ten behoeve van het koppelen met een e-depot is een pre.
Werkomgeving
Het team Informatisering houdt zich o.a. bezig met het beheren, archiveren en beschikbaar stellen van informatie. De laatste jaren gaat het daarbij steeds vaker om recordbeheer in plaats van fysieke analoge dossiers. Steeds meer vindt de archivering hierdoor al plaats binnen de primaire processen met behulp van diverse applicaties.

Bij de gemeente Elburg werken ruim 200 medewerkers. Collegialiteit, samenwerking, klantgerichtheid en aandacht voor het persoonlijk welzijn worden positief gewaardeerd door onze medewerkers. Meer informatie over de gemeente Elburg kun je vinden op onze website www.elburg.nl.

Inlichtingen en sollicitatie
Voor nadere informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Nico de Groot, domeinmanager bedrijfsvoering/controller, via telefoonnummer 0525-688688.

Je kunt je sollicitatie inzenden tot 19 april 2021 via het sollicitatieformulier.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.484 - € 3.591 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!