Vacature Ervaren Support Consultant regio Gelderland, auto van de zaak, gewone dingen ongewoon goed doen. - Kootwijkerbroek

Kootwijkerbroek

Fancit B.V.
  • Fancit B.V.
  • MBO niveau 2 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn een zoektocht gestart naar een Support Consultant die gewone dingen ongewoon goed doet!
Je ondersteunt en helpt onze klanten zowel op afstand als op locatie. Je team bestaat uit 8 collega’s en jullie hebben allemaal hetzelfde doel: excellente dienstverlening!  Elke klant heeft zijn eigen contactpersoon, jij bent dus alles voor de klant. Soms maak je simpel een e-mailadres aan, het andere moment los je een ingewikkeld traagheidsprobleem op of ondersteun je met een (cloud) migratie.

De functietitel is Support Consultant omdat je meer bent dan een servicedeskmedewerker, je helpt de klant namelijk in de breedste zin van het woord en tilt de ICT-omgeving altijd naar een hoger niveau. Jij bent de Support Consultant die de klant voorziet van een oplossing. Weet, je bent niet alleen en kunt niet alles weten, je nieuwe collega’s helpen je graag.
 

lees meer

Functie-eisen Je dagindeling
Je komt binnen, pakt koffie, maakt een praatje en controleert als eerste nieuwe alerts en eventuele escalaties. Hierna kijk je naar je huidige service-meldingen welke nog niet afgerond zijn. Je bepaald zelf of je het remote of onsite oplost, natuurlijk hou je rekening met de agenda’s van je collega’s. Je werk is 75% remote en 25% on-site.

Je taken
Onze visie op werk is: ICT is als ademen, je wilt er niet over nadenken. Dus feitelijk heb je maar één taak en dat is ICT zekerheid en beschikbaarheid bieden voor onze klanten. Wij zeggen ook wel “fans” maken. We werken met de modernste tools (IT Glue / Autotask / AEM / Auvik). Je bent verantwoordelijk voor ondersteuning, wijzigingen, leveringen en project-ondersteuning.

Je kennis
  • Windows besturingssystemen (servers en werkstations)
  • Basis netwerkkennis (routeringen, vlan’s, VPN, firewalling)
  • Basiskennis van Azure en Microsoft 365 (mail, SharePoint, Teams, Intune)
  • We werken veel met Sophos, Unify, Altaro, Broadsoft, IASO.
Je talenten
Je houdt van uitdagingen, je grijpt in als er iets mis dreigt te gaan, je vindt het fijn om anderen te helpen en houdt van tempo. Je hebt gevoel voor het bepalen van de juiste route en signalering van afwijkende zaken zit je in het bloed. Kortom: je bent een gepassioneerde professional.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.850 - € 4.000 p/m
Overige info Dit doen wij voor jou
Eigenlijk praten we veel liever over je talenten dan over je salaris, auto, pensioen en opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Want dat zit (volgens onze medewerkers) allemaal wel goed bij ons. Jouw talent, daar zijn we benieuwd naar. En dat gaan we helemaal verder ontwikkelen in ons talent-coaching programma.

Niet onbelangrijk, wie zijn wij?
Je nieuwe collega’s. Jawel, enthousiast, gedreven, tikkeltje bijzonder. We leggen de lat namelijk hoog en zijn dol op nieuwste ontwikkelingen. Daarom hebben we ook bepaalde klanten.
We zijn 7 jaar geleden geboren met liefde voor het vak om onderscheid te maken. Wij noemen ons soms ook wel Jip en Janneke ICT’ers. Wij hebben twee locaties, 22 collega’s, eenvoudige organisatie structuur, bieden veel vrijheid (binnen kaders 😊) We lunchen samen, mountainbiken, wandelen en regelmatig een leuk uitje. We zijn een team.
Onze klanten hebben 5-100 werkplekken, werken voornamelijk voor industrie, zorg en handel.

Enthousiast?
Bel of app voor meer informatie over deze functie met Mathias Weststrate. Tel. 0342 74 50 20 / 06 – 31 24 75 23. Mag een kort appje of e-mailtje met “Hallo, ik heb de skills voor deze functie en kom jullie graag helpen”
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Fancit is een ICT-dienstverlener (MSP'er). We hebben een kantoor in Kootwijkerbroek (Gelderland) en Krabbendijke (Zeeland). We focussen ons sterk op bepaalde doelgroepen, de meeste klanten hebben tussen de 5-75 werkplekken. We hebben een platte organisatie met korte lijn en heldere communicatie. Wij zijn Winnaar Most Excellent Service and System Management van het jaar 2018 in regio FoodValley en daar zijn we best trost op. We hebben een moderne bedrijfscultuur en geven collega's graag verantwoordelijkheid en ruimte om zichzelf te ontwikkelen. We groeien jaarlijks, hierdoor is er voldoende ruimte om mee te groeien. Ons team bestaat op dit moment uit zo'n 22 collega's verdeeld over twee locaties.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Kootwijkerbroek