Vacature Embedded Software Engineer | Projectbasis | Nederland | C++ - Barneveld

Barneveld

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

 Ben je niet bang voor water, elektronica en om ver van huis te zijn?

Als je denkt, ja dat lijkt me wat, lees dan vooral verder!

Voor mijn klant in Barneveld zoek ik met spoed een goede C/C++ engineer die in de richting van elektrotechniek en Embedded systems kijkt. Liefst met al een paar jaar ervaring of dat jij je goed in verschillende situaties kan verplaatsen. Je gaat aan het werk met zowel hardware als software & data. Je bent niet bang voor water en wilt graag meer van de wereld zien. Je zal dan ook op allerlei locaties te werk gaan over de hele wereld in projecten die een week tot 5 weken kunnen duren. Je bent dus niet bang om van huis weg te gaan en om overal ter wereld aan het werk te gaan! Afhankelijk van de klussen zal je met een team dat ter plaatse is samenwerken of samen met je naaste collega’s naar de projecten toe gaan. Je bent graag op stap en kan goed met nieuwe dingen over weg. Je zal tenslotte ook meer dan de helft van de tijd op reis zijn.

Je hebt affiniteit met fysieke techniek en ontwikkeling, niks is je te gek! Momenteel zijn ze aan het groeien en hebben ze jou meer dan hard nodig op dit vlak. Je zal van essentieel belang zijn en bent de eerste in deze functie. Je zal wel collega’s hebben die of de hardware kant of de software kant meer beheersen, en jij gaat de zee in het midden bevaren! Naast dat er niet alleen onwijs goede arbeidsvoorwaarden zijn, krijg je ook een bonus van 15% bovenop je jaarsalaris als het goed gaat met het bedrijf. In de afgelopen 20 jaar, ging het 18 keer goed met ze. Binnen het bedrijf hangt er een informeel sfeertje, je kan er lekker jezelf zijn en het terrein waarop het bedrijf zich bevind, zitten allerlei faciliteiten met op onderzoek gerichte testcentra. Als je van nieuwe dingen houdt en graag innovatief aan de slag wilt gaan, dan is dit wel eens de baan voor jou!

Functie eisen

 • HBO+ Electrotechniek of Embedded Systems.
 • Liefst al wat jaren ervaring en goed in het verplaatsen van verschillende situaties.
 • Je kan goed overweg met C / C++.
 • Je bent niet bang voor water en voor regelmatig in het buitenland te zijn.
 • Je bent graag op stap en kan goed met nieuwe dingen overweg.
 • Nederlands & Engels spreken is een must!

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Aanbod

 • Een goed salaris naar marktconform en jouw prestaties.
 • Eindejaar bonus van 15%, mits het goed gaat met het bedrijf.
 • 26 vakantie dagen en 5 – 8 ATV dagen, met mogelijkheid om bij te kopen.
 • Pensioenregeling bij TNO fonds
 • Een levensfase toeslag van 5,55%
 • Ambitieuze afwisselende omgeving, zowel nationaal als internationaal.
 • Heel veel water!

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Benjamin (088 – 321 8 123 of 06-39863838) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar  ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Benjamin de Vries
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!