Vacature Front-end developer vacature – Angular expertise gevraagd! - Barneveld

Barneveld

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij ruime ervaring in het (door)ontwikkelen van gebruiksvriendelijke applicaties in Angular? Vind je het leuk om samen te werken in een multidisciplinair scrumteam? Dan is dit een interessante vacature!

De functie:

Als senior begeleid je junior en medior front-enders en/of stagairs en ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de codebase. Er zitten inmiddels 12 collega’s op de IT-afdeling bestaande uit 4 front-end, 6 back-end developers, een tester en een scrum master. In de teams zitten momenteel ervaren mensen vanuit inhuur, maar deze willen ze graag vervangen door vaste krachten. Hierin staan ze ook zeker enthousiast tegen een kandidaat met iets minder ervaring, maar de wil om hierin door te leren. Heb jij bijvoorbeeld 2 à 3 jaar ervaring als front-end (angular) developer maar liggen je ambities echt bij een rol als senior? Dan gaan zij ook graag het gesprek aan.

De producten waaraan je werkt worden dagelijks gebruikt door studenten. Zo krijgt iedere student een ‘’eigen omgeving’’ binnen de SaaS-applicatie. Hij of zij gebruikt het als handboek, werkboek en zal proefexamens hierin volgen. Uiteindelijk is het ook de bedoeling dat de landelijke examens hierin volgen. Deze digitale leeromgeving maakt gebruik van nieuwe technologieën en leuke educatieve games met bijvoorbeeld spraakherkenning en VR.

Eisen:

  • Aantoonbare ervaring met HTML5, CSS, Angular en TypeScript
  • Ervaring in het ontwikkelen van applicaties die zowel op desktop, als op mobiel en tablet te gebruiken zijn
  • Je hebt een hoog kwaliteitsbesef en draagt dit ook uit binnen je team
  • Je bent leergierig en graag op de hoogte van de laatste technieken
  • Je vindt het leuk om junior en medior developers te begeleiden

Zij bieden:

  • Een uitdagende baan binnen een professioneel bedrijf
  • Flexibele werktijden & mogelijkheden tot thuiswerken
  • Alle ruimte om je talenten te ontplooien met uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden
  • Een contract voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling
  • Een goed salaris, en uitstekende secundaire voorwaarden waaronder een reiskostenvergoeding, pensioendeelname, verzorgde lunch, 25 vakantiedagen.

De organisatie

Ze zijn van oorsprong een uitgeverij, actief in het ontwikkelen en uitrollen van doorlopende leerlijnen voor de vakken verschillende vakken. Met hart voor en kennis van het onderwijs werken zij dagelijks met zo’n 100 collega’s met veel plezier aan een passender onderwijs. Dit doen ze vanuit een modern, sfeervol pand met ruime werkplekken.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? Solliciteren kan door je CV (en motivatie) te sturen naar of bel mij direct via 06-13646755.

Is dit niet direct jouw nieuwe baan maar ben je wel benieuwd wat we verder voor je kunnen betekenen, neem vrijblijvend contact op en wij gaan graag het gesprek met je aan. Verder kun je via www.starapple.nl gemakkelijk een geheel eigen zoektocht opzetten om nieuwe kansen in het zicht te houden.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!