Vacature Allround Developer zorgsector - Barneveld

Barneveld

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij hart voor de zorg en wil je jouw technische kennis hiervoor inzetten? Ben je een innovatieve allround developer en woon je in de omgeving Barneveld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van het team zijn we opzoek naar een Fullstack Java developer die affiniteit heeft met de zorg. Het team is deels opgesplitst over de verschillende applicaties, en aan aantal programmeurs spelen vliegende keep. Hierbij wordt continue kennis uitgewisseld.

De dag begint met een daily-standup en het lezen van de klantmails. Vervolgens hoor je van de Product Owner wat er urgent is. Er wordt gewerkt via de SCRUM methode voor grote maatwerk projecten, maar de producten die zij leveren doen ze met Jira. De gebruikerskant van deze producten worden getest door jouw collega’s en jou zelf. Daarnaast is er een testspecialist die het grootste deel van de testomgeving oppakt. Hierbij moet je denken aan de backend. Eventueel sta je de klanten te woord als er gebeld wordt voor bijvoorbeeld een storing.

Je komt te werken met open source software in een Coldfusion/Lucee ontwikkelomgeving als een laag op Java. Je zal dan ook in Java programmeren, maar dit afwisselen met Lucee. 

Wat ze zoeken is iemand die zich zou typeren als een allrounder of dat graag zou willen worden. Als je ervaring hebt met Frontend is dat zeker een pre. Voor het ontwikkelen van de andere apps wordt Laravel en Ionic gebruikt. 

Ben jij een allround developer uit de omgeving Barneveld en spreekt bovenstaande je aan? Bekijk de voorwaarden en solliciteer direct!

lees meer

Functie-eisen
 • 3-5 jaar (soortgelijke) werkervaring als allround developer;
 • Kennis/ervaring met een of meerdere talen als Java, PHP, .NET;
 • Kennis/ervaring met Frontend (Javascript en andere technieken), Ionic, Laravel, Coldfusion en/of Lucee is een grote pre;
 • Je kan zelfstandig en innovatief werken;
 • Je hebt passie voor en affiniteit met de zorg.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.300 - € 4.700 p/m
Overige info
 • Een salaris tussen de €3.300,- en €4.700,- afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Een 50/50 pensioenregeling;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Een leuke en gezellige werkomgeving met een goede work-life balans;
 • Mogelijkheid tot 32 of 36 uur werken;
 • Thuis werken is bespreekbaar.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant uit Barneveld is sinds 1993 actief in het ontwikkelen van software oplossingen om de zorgsector te ondersteunen. Hiervoor hebben ze een platform met een simpele log in ontwikkeld waarmee men toegang heeft tot verschillende applicaties. Deze worden in overleg met de klanten ontwikkeld zodat er precies gemaakt wordt wat de klant voor ogen heeft. 

Op het moment hebben zij 3 producten op de markt voor de sectoren die zij beheren. Alle 3 zijn applicaties die bedoelt zijn om de zorg voor patiënten/cliënten in Nederland te verbeteren en toegankelijker te maken. Zo richten zij zich op het moment op de Ambulancesector, Huisartsenposten en Ziekenhuizen.

Voor de Ambulancesector zoeken zij op het moment een nieuwe developer die aan de slag gaat met de applicatie. Dit is een dashboard waarmee men klachten kan indienen, incidenten kan melden, calamiteiten kan melden, activiteiten kan plannen of inzien, opleidingen kan aanvragen/plannen, agressiemeldingen kan verwerken, maar ook datalekken kan traceren. Kortom, alles wat de klant nodig heeft wordt verwerkt in de applicaties. 

Ondertussen werkt 80% van de ambulancesector met hun apps en behalen ze hoge klanttevredenheid vanuit bijvoorbeeld de ambulancetak, leveranciers, maar ook huisartsen en (administratieve afdelingen van) ziekenhuizen. Tevens kunnen patiënten via de apps artsen en specialisten op de hoogte houden van hun herstel door middel van het sturen van foto’s en verslagen. Ook wordt de communicatie tussen artsen en verpleegkundigen met de toepassingen efficiënter en sneller.

Met een club van 12 man sterk is het streven dus om IT in de zorg weer simpel en eenvoudig te maken. Je wordt onderdeel van een team met innovatieve en praktische collega’s, waar werken in een informele sfeer gecombineerd wordt met een goede work-life balans.

lees meer

Contactpersoon Romy Wemer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Barneveld Bekijk alle soortgelijke vacatures