Vacature PHP developer gezocht – Applicaties met maatschappelijke impact! - Barneveld

Barneveld

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie is een softwareservice bedrijf met verschillende SaaS platformen gericht op het onderwijs. Hun software wordt ingezet voor onder andere online leren en het opbouwen van digitale portfolio’s, maar ook examinering. Ze werken voor mooie en bekende klanten zoals Hogescholen en Universiteiten maar ook exameninstellingen, uitgevers en bedrijven uit allerlei sectoren.

In totaal hebben ze 5 producten, waarvan 2 momenteel het meest worden gebruikt en doorontwikkeld. Één van deze producten is een applicatie om mensen een leven lang leren mogelijk te maken. Hierin kun je continu vaardigheden verbeteren en tegen experts aanhouden om te kijken waar je staat. Om zo te leren van andere in jouw vakgebied. Deze applicatie is op verschillende gebieden inzetbaar en bestaat uit verschillende modules. Het is als SaaS opgezet waardoor klanten echt een maatwerk applicatie krijgen. Een ander voorbeeld is de digitale examensoftware, deze grootschalige applicatie is in bijna heel Nederland in gebruik en jaarlijks gebruiken zo’n 4 miljoen studenten deze software om hun diploma te behalen!

Met hun software hebben zij dus echt impact op mensen hun ontwikkeling. Ze zijn dan ook trots op hun producten en zijn vanaf de start erg gericht geweest op de eindgebruiker. Verder is het een open, informele sfeer die de toon slaat binnen het bedrijf. Je komt terecht in een jong maar ervaren team met veel mogelijkheden om nieuwe dingen te leren en op te pakken.


Functie

Momenteel zijn ze op zoek naar een medior of senior PHP developer. Je komt terecht in het productteam dat werkt aan de hierboven omschreven applicatie. Je werkt aan zowel bestaande als nieuwe software en hierin hebben zij codestandaarden echt hoog in het vaandel staan. Als je iets doet, dat mag je het ook direct compleet refactoren naar de huidige maatstaven. Het IT-team is momenteel verdeeld over 3 teams, met zo’n 5 collega’s per team. Ook in dit productteam zul je nauw samenwerken met bijvoorbeeld hun UX-designer, back- en front-end development collega’s.

Naast hands-on programmeren liggen er verschillende kansen om in door te groeien, of bij start al mee aan de slag te gaan. Zo zijn er kansen op het gebied van Scrum of Product Ownership, maar ook kun je doorgroeien tot Lead developer van één van de productteams. Tot slot zijn ze erg blij als jij, vanwege de grote hoeveelheden persoonsgegevens in hun software, net als hen security-minded bent als ontwikkelaar.


Eisen

• HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)
• Je hebt ruime ervaring als PHP developer, bij voorkeur binnen een SaaS omgeving
• Je hebt kennis op het gebied van PHP frameworks (bij voorkeur Symfony)
• Je bent security-minded
• Je beherst zowel de Nederlandse, als de Engelste taal in woord en geschrift
• Ervaring met zaken zoals Doctrine is een pré
• Ervaring als Scrum Master, Product Owner of Lead developer is een pré!


Aanbod

• Je werkt mee aan grote SaaS-applicaties met impact!
• Een passend salaris, indicatie tot maximaal €4500,- bruto per maand
• Veel ruimte voor eigen initiatief en groei
• Hybride werken is mogelijk (bijvoorbeeld maximaal 50% van je tijd vanuit huis)
• 28 vakantiedagen
• 8% vakantiegeld
• Een goede pensioenregeling
• Persoonlijk trainingsbudget
• Laptop en telefoon (of onkostenvergoeding)
• Reiskostenvergoeding
• Winstdeling
• Verzorgde lunch, inclusief snacks en een gezellige vrijdagmiddagborrel!

Contactgegevens:
Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Mark Blanken – Principal Consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

/ 088- 321 8 123 / 06-13646755 / www.starapple.nl

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Developer in Barneveld