Vacature Traineeship Embedded Software C++ - Barneveld

Barneveld

Evoke
  • Evoke Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Traineeship
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij een enorme passie voor Embedded Software en wil je graag programmeren richting C++ en Object Oriented Programming volgens Agile Scrum Proces? Dan is deze vacature iets voor jou!


Wat ga je doen?

De opdrachtgever biedt wereldwijde oplossingen voor de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Hierbij zijn ze verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en servicen van de machine. Dit eenjarige traineeship (dat te verlengen is naar twee jaar indien gewenst) volg je niet alleen. Samen met andere trainees zul je weren aan de ontwikkeling van Embedded Software Development. Je werkt samen met de andere trainees in multidisciplinaire teams waarbij iedereen een bijdrage levert aan complexe problemen. Je krijgt alle handvatten om succesvol aan de slag te gaan, je leert de software, het programmeren, de machines, het agile/scrum werken etc.

Cursussen en opleidingen zitten bij het traineeship. Dit vertaalt zich in interne- en externe opleidingsprogramma’s die je gaat volgen die verzorgd worden door experts. Daarnaast leer je on-the-job veel, met name op het gebied van Object Georiënteerd programmeren, C++, het testen in Linux (Real Time), Scrum en Agile. Softskills zullen worden verbeterd door externe trainingen, waarbij doelstellingen per persoon worden bepaald om de cursussen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hierbij krijg je een persoonlijke coach die je begeleidt.

In een korte tijd kun je veel leren en wordt er veel in je geïnvesteerd. De structuur zorgt ervoor dat je alle handvatten krijgt om een goede Software Engineer te worden.
Als je voor het Traineeship van Evoke kiest, dan kies je voor het werken bij een bedrijf met een sterke marktpositie. Die momenteel marktleider is in hun markt. Ze ontwerpen, ontwikkelen en installeren wereldwijd hoogwaardige technische producten.

Bij de opdrachtgever staat de trainee in het middelpunt. Veel informele aspecten waarbij je goed geïnformeerd blijft via bijeenkomsten, een personeelsblad en een actieve personeelsvereniging. Een maandelijkse borrel tevens een informele en persoonlijke sfeer. Je kunt de verschillende kanten van de organisatie bekijken, om daarna een duidelijk beeld van de organisatie te hebben.
Een combinatiefunctie die de vertaalslag maakt tussen werken en leren. Hierbij krijg je een opleidingsbudget en een boven gemiddeld salaris.


Wat heb jij in huis?
  • Een HBO of WO diploma Electrotechniek, Elektronica, ICT, Embedded Software, Embedded Systems, Technische Informatica of een andere opleiding (vergelijkbaar);
  • Affiniteit met C++, zowel door middel van school als stages;
  • Nederlandse taal is een must;
  • Leergierigheid, gedrevenheid en communicativiteit.
Werken bij Evoke

Je gaat via ons aan de slag als startend of ervaren professional in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij je nieuwe werkgever, als je wil. Of je werkt via ons als Interim Professional, waarbij je met een vast contract diverse opdrachten uitvoert bij bedrijven. Zelfstandig Professional? Dan kun je ook uit ons netwerk putten voor je tijdelijke opdrachten.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever, business partner en carrière coach. Zoals een goed pensioen, vast contract en studiebudget. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want Evoke: Centers You.

Gratis opleidingenJouw sollicitatietrajectSuccesvol solliciteren

lees meer

Functie-eisen HBO/WO
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Bij Evoke kunnen we je natuurlijk altijd meer informatie geven over onze werkwijze, vacatures, sollicitaties, opdrachten en meer. Daarom kun je onze Relatie Managers altijd bereiken. Zij staan je graag te woord. Bel voor telefonisch advies of maak een afspraak en kom langs op een van onze vestigingen!

lees meer

Contactpersoon Evoke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Barneveld