Vacature Servicedesk Medewerker ICT - Barneveld

Barneveld

Gemeente Barneveld
 • Gemeente Barneveld
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Gemeente Barneveld is op zoek naar een

Servicedesk Medewerker ICT
32-36 uur

Dankzij jouw ICT oplossingen werken collega's dagelijks probleemloos vanuit elke werkomgeving!

Over de vacature
Het team Informatisering & Automatisering binnen de afdeling Bedrijfsvoering kent een enthousiaste club professionals van circa 20 medewerkers, waarvan 3 servicedeskmedewerkers. Een team die dagelijks met veel energie werkt aan een soepel verlopende ICT omgeving van de gemeente Barneveld. Binnen dit team zijn wij op zoek naar een spontane en leergierige collega. Een mooie job voor een kandidaat die een 2e of 3e stap in zijn/haar carrière wil maken, maar wij vragen ook expliciet jonge en ambitieuze starters/schoolverlaters op deze vacature te reageren. 

Over Barneveld
Barneveld, een werkgever met een eigentijds, innovatief en dynamisch karakter en aantrekkelijke en ambitieuze projecten. Werken bij Barneveld betekent bijdragen aan een positieve klantbeleving van onze inwoners, ondernemers en partners. Samen met ruim 600 collega's geef je betekenis aan onze ambitie ‘Blij met Barneveld'. Nieuwsgierig? Lees meer over het werken bij Barneveld op onze website.

Wat ga je doen als Servicedesk Medewerker ICT?
 • Binnen de servicedesk van I&A ben jij het eerste aanspreekpunt voor eindgebruikers voor de ICT. Je lost problemen op, geeft werkplekondersteuning en adviseert. Complexe problemen breng je in beeld en zet je door naar de 2e lijns ondersteuning.
 • Je bent verantwoordelijk voor werkplekbeheer en zorgt indien nodig voor de integratie met Intune.
 • Je hebt een proactieve rol in het beheer, de verbetering en doorontwikkeling van Topdesk. Je controleert de voortgang van de afhandeling van meldingen en communiceert daarover.  Ook maak je gebruikershandleidingen en nieuwsberichten om te communiceren met gebruikers.
 • Je geeft met jouw enthousiasme eindgebruikers een goede service, geeft instructies en helpt collega's verder met hun meldingen. Ook onder druk weet je de juiste prioriteiten te stellen.
 • Je bent bereid geregeld buiten reguliere werktijden te werken als dat nodig is voor extra taken en/of verstoringen te verhelpen.
Ontmoet je collega
Jaap en Michael, Servicedesk medewerkers: Werken bij de gemeente Barneveld binnen het team I&A is leuk, het is een prettig en dynamisch team waar iedereen voor elkaar klaar staat. Het werk is afwisselend, geen dag is hetzelfde. De technische omgeving veranderd met regelmaat en hierbij zijn we betrokken, wij veranderen hierin mee en daarmee volop mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Verder hebben we fijne contacten met de gebruikers, we voelen ons gewaardeerd, er is oog voor elkaar! Lees meer verhalen van collega's bij ontmoet je collega's op onze website. 

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde MBO 4 ICT opleiding of vergelijkbaar en bent in het bezit van Microsoft-certificaten of bent bereidt dit te behalen.
 • Je hebt ruime ervaring met Topdesk, bij voorkeur in de rol van functioneel beheerder.
 • Je hebt ruime kennis en ervaring met support en beheer van laptops en mobile devices. Je helpt collega's met vragen hierover en je weet moeiteloos je weg te vinden in een omgeving met Windows, Microsoft 365, iOS, Mobile Device Management en Intune.
 • Je hebt kennis en ervaring met ITIL processen.
 • Je bent een gedreven teamplayer die weet in te spelen op de klantbehoefte en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Werkweek van 32 - 36 uur per week.
 • Een salaris in schaal 7 tussen de € 2.170,- en € 3.176,-- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Deze wordt afgestemd op je opleiding en ervaring.
 • Een individueel keuzebudget van 17,05% bruto per maand.
 • Overeenkomst voor bepaalde tijd voor één jaar met uitzicht tot een vast dienstverband.
 • Meer weten over arbeidsvoorwaarden? Lees onze arbeidsvoorwaarden op onze website.
Wil je meer weten?
Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Karin Jeuken, Teamleider Informatie & Automatisering, 06-42301714. Voor vragen over de werving kun je contact opnemen met Jan Jaap Akse, adviseur werving & selectie, 06-21997039.

Word jij hier blij van?
Graag ontvangen wij uiterlijk 20 juni 2021 je motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton.
 
De eerste gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 24 juni 2021. De tweede gespreksronde staat gepland op dinsdagochtend 29 juni 2021. De gesprekken vinden plaats in de vorm van video-sollicitaties. Wij volgen de actuele richtlijnen en maatregelen van het RIVM. We stellen deze vacature gelijktijdig in- en extern open. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten een voorrangspositie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: IT Servicedesk, ICT Helpdesk, Helpdesk Medewerker, Functioneel Beheer, Support Medewerker, ICT Support, Overheid, Gemeente
 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Barneveld