Vacature Software Support Engineer - Barneveld

Barneveld

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het oplossen van complexe software issues van klanten over heel de wereld? Dan is dit je kans!


Wat ga je doen?

Als Software Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale klanten. Deze organisatie biedt haar klanten software oplossingen voor het order en bestel proces. Bij complexe vraagstukken over de software analyseer jij het probleem en probeer je tot een oplossing te komen. Je analyseert hierbij bugs in software zelf en de databases op de Microsoft servers. Voor deze rol is het daarom belangrijk dat je kennis hebt van programmeertalen als C# en .NET en SQL Databases.


Wie ben je?

- Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
- Je hebt kennis van programmeertalen zoals C#, en .NET;
- Je hebt kennis van SQL databases en het schrijven van queries;
- Je hebt kennis van Microsoft omgevingen, denk aan Microsoft Dynamics of Microsoft Azure;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat mag je verwachten?

- Salaris tot €4.500,- op basis van 40 uur;
- 25 vakantiedagen;
- Reiskostenvergoeding;
- Een goede pensioenregeling;
- De mogelijkheid om door te groeien.


Waar ga je werken?

In een hechte organisatie, in Nederland ongeveer 40 werknemers groot. Je komt te werken in een team van ongeveer 4 man waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het ondersteunen van de klanten. Ondanks dat het hoofdkantoor gevestigd is in Amerika hebben ze regelmatig contact met de collega’s daar. Daarnaast vinden ze persoonlijke ontwikkeling belangrijk en kijken ze samen met jou hoe ze je hierbij kunnen helpen.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Raisha Rambharse | tel: 070-2197197 / 06-41082940 |

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Raisha Rambharse
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Barneveld