Vacature Migratie / Conversie medewerker - Barneveld

Barneveld

Jelling IT Professionals BV
 • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Je zal jezelf bezig gaan houden met het uitvoeren van grootschalige conversies vanuit andere pakketten (van klanten) naar de applicatie van dit bedrijf. Je zal oude data moeten aanpassen, aanvullen en mogelijk verschonen. Deze informatie en gegevens verwerk en beheer je vervolgens in de applicatie van het bedrijf. Nu de klanten vooral bestaan uit gemeenten, wordt er veel gewerkt met belangrijke persoonsgegevens die zorgvuldig beheerd dienen te worden. Naast deze 'hoofdtaak' mag je ook de eindgebruikers van de applicatie ondersteunen door middel van een 2de lijns helpdeskfunctie.

De applicatie die wordt gebruikt, is door de organisatie zelf ontwikkeld. Dit heeft veel voordelen, zoals het kort schakelen met de developers en het updaten van complicaties.


Bedrijfsprofiel
Het is een van de grootste software aanbieders op het gebied van gegevensverwerking, belastingen en applicaties. Bij dit bedrijf ga je veel verschillende werkzaamheden verrichten. Je wordt hierin goed begeleid door je collega's en wanneer je er even niet uitkomt, helpen zij je graag verder. De klantenkring bestaat uit gemeenten door heel Nederland. Inmiddels tellen ze ongeveer 200 klanten, maar dit aantal lijkt alleen maar te groeien. Vandaar dat ze nu ook op zoek zijn naar jou!

Je komt te werken in een team van tien, bestaande uit ontwikkelaars en beheerders. Op de werkvloer hangt een zeer gemoedelijke sfeer en de communicatie naar elkaar is zeer informeel. Elke pauze worden er boodschappen gehaald en wordt er gezamenlijk met elkaar geluncht.

Salarisindicatie
 • Een uitstekend salaris tussen de €2500 en €3500 (afhankelijk van je kennis en ervaring);
 • Flexibele werktijden;
 • Een groeiend en financieel zeer gezond bedrijf;
 • Een gezellig en informeel team;
 • Een leuke bonus die kan oplopen tot €3,00 per uur (bovenop je salaris).

Functie eisen

Wie ben jij?

 • Jij hebt een MBO niveau 3 of niveau 4 ICT-opleiding met succes afgerond;
 • Jij hebt ruime ervaring met SQL;
 • Jij bent woonachtig in de regio Barneveld - Veenendaal;
 • Jij bent een aanpakker en hebt een gedreven instelling.

Heb je ook nog enige ervaring in de richting van gegevens/applicatie beheer? Dan heb je zeker een streepje voor!

Herken jij jezelf in bovenstaande? Schroom niet en reageer vandaag nog!

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

Kijk voor meer informatie en vacatures op www.jelling.nl en https://www.jelling.nl/vacatures-applicatiebeheer

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Barneveld
Vergelijkbare ICT Vacatures in Barneveld