Vacature Lead Architect .NET met Cloud met doorgroei mogelijkheden - Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Het gaat hier om een hele uitdagende functie waarbij je als Lead Architect Software development fungeert en je visie binnen software platforms uiteenzet. Je gaat hier deels meewerken en daarom is het belangrijk dat je technisch bent en dagelijks bezig bent met de nieuwste trends/ontwikkelingen binnen ontwikkeling. Er komt ook een stuk Data bij kijken en je zal tevens ook de architectuur binnen cloud opzetten. 

Om met alle neuzen in dezelfde richting te wijzen is, is het belangrijk dat je gaat sparren met de onder andere de klanten, je directe collega's en de directeur. Jij zal als architect carte blanche krijgen en daarbij is het wel belangrijk dat je veel ervaring hebt als Lead en/of Architect.
Ze werken hier bijvoorbeeld met CI/CD, Pipelines, Data Analyse, Patterns, Azure Cloud, SaaS, Serverless, Docker, KuberNetes, C#, Core, API, RabbitMQ, VUE, SQL Database! Tevens zijn ze dus ook op zoek naar iemand die steeds verbeteringen maakt binnen de platforms die jullie creëren. Het is daarbij bijvoorbeeld leuk dat je meer denkt in Data analyse Science met meer Machine Learning en Artificial Intelligence.

Je werkt met je collega's aan platforms en dit kunnen websites zijn maar ook applicaties! Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid maar tevens ook ontzettend veel vrijheid om zo je creativiteit kwijt te kunnen. We zoeken voor deze functie een meewerkend voorman (of vrouw) welke ook een sterke drive heeft en graag nog wil doorgroeien. Er is hier namelijk een mogelijkheid om als CTO aan de slag te mogen gaan!

Ben jij een sociaal dier en gesprekspartner die draagvlak krijgt en tevens erg nauw betrekken wil zijn bij het gehele proces? Zoek je een mogelijkheid waar je als Software Architect veel mag bedenken maar tevens ook mag meewerken aan de producten? Heb je veel drive/ambitie en zou je graag nog willen doorgroeien richting een CTO functie? Dan is dit je mogelijkheid.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt een afgeronde HBO of WO studie en bij voorkeur richting Informatica;
- Je hebt aanzienlijke ervaring in een rol als Architect Software Developer binnen .NET;
- Je bent een expert als het gaat om SQL Server, Entity Framework, ASP.NET MVC, C#, ASP.NET CORE;
- Je hebt ervaring met zowel de back-end als front-end en een stukje SQL database werk;
- Je werkt volledig Cloud (ook qua architectuur);
- Je volgt de nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet;
- Je hebt ervaring met CI/CD, Pipelines, Data Analyse, Patterns, Azure Cloud, SaaS, Serverless, Docker, KuberNetes, C#, Core, API, RabbitMQ, VUE, SQL Database!
- Je wilt je verdiepen in vernieuwende ideeen zoals bijvoorbeeld Machine Learning;
- Je bent communicatief sterk en in staat te schakelen met zowel techneuten als directieleden;
- Je bent een inspirerend Lead Architect en je deelt graag je kennis;
- Je bent bereid om meer te doen dan alleen architectuur en hebt de drive om door te groeien naar een CTO functie;
- Je denk graag actief mee over de bedrijfsvoering en technische richting van een organisatie.
- Je voelt je verantwoordelijk voor de door jouw gemaakte software.

*Heb je geen ervaring binnen Software Architectuur dan heeft het geen zin om hier op te reageren. Daarnaast is het een must dat je Nederlands spreekt en schrijft op HBO- WO niveau. 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen. Hierbij te denken valt aan een vaste 13e maand. Flexibele begin en eind tijden. Mogelijkheid tot thuiswerken (echter wel meer beperkt aangezien je een voorbeeldfunctie hebt). Perfecte pensioenvoorziening en volop mogelijkheden tot het behalen van cursussen en opleidingen!

Referentiekader qua salaris: €6000- €6700,- echter is dit echt afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. Dit kan dus lager of hoger uitvallen. 

Interesse? ik ontvang graag je CV + motivatie naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is er een die nog steeds groeiende is en in totaal momenteel al meer dan 25 jaar bestaat. Ze zijn pas geleden gefuseerd met een nieuwe organisatie gelegen in Arnhem om zo hun product en dienst nog vollediger te maken!
Ze zitten in een branche waar ze indirect met de consument te maken hebben. Ze maken de meest toffe software platforms (ook Apps) met de nieuwste technieken waarbij je gaat werken met Azure Cloud! 

Er zitten nu momenteel 20 man op de afdeling en er werken momenteel meer dan 100 FTE in totaal! Op dit moment zoek ik een Lead Architect die meer ambities heeft en graag richting CTO wil groeien. 

Het gaat hier om een interne functie in Arnhem op een prachtige locatie! 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!