Vacature Incident & Change Manager Klantenteam in Arnhem

Arnhem

Eshgro
  • Eshgro Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Incident & Change Manager Klantenteam ben jij mede verantwoordelijk voor het efficiënt oplossen van (complexe) vraagtukken en storingen. Hierbij draag jij zorg voor het waarborgen van de afspraken met de klant. Jij beoordeelt en verdeelt aangemaakte calls op basis van impact en urgentie over jouw twee klantenteams met skilled Servicedeskmedewerkers. Met een mix van kennis en ervaring beschik je over voldoende capaciteiten om de werkzaamheden uit te zetten en je collega's te helpen met vervolgacties. Overall ben jij de schakel tussen klant, collega en organisatie, waarbij je zorgt voor een strakke planning met als doel de klant tijdig te helpen.
 
Werkzaamheden die hier o.a. bij horen zijn:
·         Het verdelen en prioriteren van tickets op basis van impact en urgentie onder de klantenteams op de meest snelle en efficiënte manier;
·         Het technisch plannen van de tickets;
·         Het bewaken van de SLA's;
·         Het voorzitten van de twee wekelijkse overleggen met jouw klantenteams;
·         De proactieve ondersteuning aan onze klantenteams;
·         De administratieve verwerking van de werkzaamheden in CRM.

lees meer

Functie-eisen Je bent een ICT-professional met minimaal een afgeronde niveau 4 ICT-opleiding, een hbo diploma is een pré. Jij hebt minimaal drie jaar ervaring in een ICT-gerelateerde functie en/of je bent klaar voor de volgende stap, waarbij je jouw technische kennis combineert met jouw talent voor coördineren. De volgende onderwerpen hebben nauwelijks geheimen voor jou:
·         Windows server en Active Directory;
·         RDS omgevingen;
·         Microsoft Azure en Office 365;
·         Microsoft Exchange, Sharepoint en Teams;
·         Backup-oplossingen als VEEAM en Altaro;
·         Algemene netwerkkennis.
 
We verwachten van jou als nieuwe collega dat je:
·         Bereidt bent tot het behalen van certificeringen;
·         Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden hebt;
·         Een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebt en de juiste prioriteiten stelt;
·         Snel schakelt met de verschillende stakeholders.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Plezier op de werkvloer. Wij bieden je een werkomgeving waar jij de mogelijkheid hebt voor eigen inbreng en diverse doorgroeimogelijkheden. Hierdoor kan jij de verschillende aspecten van de ICT ontdekken. Bij Eshgro kom je terecht bij een laagdrempelige organisatie, waar je bij iedereen terecht kan voor vragen of een praatje.
 
Andere zaken die je van ons mag verwachten zijn:
·         Fulltime dienstverband (40 uur per week);
·         Zicht op een vast contract;
·         Marktconform salaris;
·         25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
·         Ruimte om te specialiseren en opleidingen te volgen;
·         De juiste faciliteiten om je werkzaamheden uit te voeren;
·         Hardwerkende, prettige en loyale collega's;
·         Maandag fruitdag en vrijdag krokettendag;
·         Elk kwartaal een leuke borrel.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Eshgro, een cloud service provider die bedrijven begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. In december 2020 heeft Eshgro haar partner Diabolo ICT overgenomen. Met het bundelen van de innovatieve ontwikkelkracht van Eshgro en de klantgerichte aanpak van Diabolo ICT ontstaat er een onderneming met 115 cloudspecialisten met vestigingen in Arnhem en Boxmeer.

DevOps, Microsoft Azure, Smarter 365, devices, in de cloud, SaaS, identiteitsbeheer, hybrid; een greep uit benamingen en termen die bij Eshgro gesneden koek zijn. Maar wie denkt dat onze dienstverlening om technologie draait, heeft het mis. Toegevoegde waarde bieden door met organisaties mee te denken over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie, dat is wat ons drijft. Jou ook?

Natuurlijk voel jij je thuis in de wereld van technologie. Maar net als je collega's bij Eshgro stel je de klantbehoeften en -wensen centraal. Dat de organisaties die het beste kunnen veranderen de winnaars van morgen zijn, daarin geloof jij. Vanuit jouw rol help jij ze bij hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek via de cloud, op basis van Microsoft technologie. En dat op een meetbaar snelle, eenvoudige en veilige wijze.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!