Vacature .NET Engineer - Arnhem

Arnhem

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Een klant van Spilberg zoekt nu een .NET developer die graag in een DevOps omgeving wilt werken. Onder deze organisatie vallen 5 bedrijven die zich allemaal bezig houden met applicaties in dezelfde industrie. Onze klant ontwikkelt een Cloud platform waar  de applicaties van de verschillende bedrijven aan elkaar gekoppeld worden. Het einderesultaat hiervan is dat er stukken efficiënter gewerkt kan worden. Enige ervaring of kennis in ERP systemen is een pré.

Het team waarin je komt te werken is nog relatief nieuw wat betekent dat het nog een kleine groep is. Met als resultaat dat je veel invloed kan hebben op het eindproduct en je en in een platte organisatie komt te werken, de lijntjes zijn kort.


Waar werken ze mee?

Er wordt gewerkt met .NET Core 3, C#, ASP.NET en MVC. Daarnaast is ervaring met CI/CD pipelines een pré en dit zelfde geldt voor Docker en Kubernetes. Wat wel een harde eis is, is dat je HBO denkniveau hebt in de richting informatica. Ook wordt er verwacht dat je een teamplayer bent, ervaring hebt me SCRUM of Agile en dat je een auto hebt.


Wat kan jij verwachten?
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden met daarboven een mooie winstdelingsregeling
  • Afwisselende functie
  • Hecht en klein team dat passie heeft voor wat ze doen
  • Een omgeving waar kenniselement en ontwikkeling wordt gestimuleerd

Wil je graag meer informatie ontvangen of onderzoeken of deze vacature passend is voor jou neem dan contact op!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures