Vacature Junior fullstack developer (HTML, CSS, JavaScript, PHP) - Arnhem

Arnhem

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een startende developer, of heb je bijvoorbeeld 2 à 3 jaar ervaring opgedaan en ben je op zoek naar een plek waar je jezelf de komende jaren kunt door ontwikkelen in een leuk team? Dan is dit een mooie kans!

De organisatie:

Je komt terecht in een development team van 7 ontwikkelaars. Het bedrijf bestaat in totaal uit 15 collega’s, dus ongeveer de helft hiervan werkt dagelijks aan het door ontwikkelen van hun software. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights etc. maar hechten ook waarde aan een goede balans tussen werk en privé.

Deze organisatie levert een dienst die het mogelijk maakt om verschillende systemen met elkaar te verbinden middels datakoppelingen. Ze doen dit inmiddels ruim 20 jaar en hebben meer dan 12.000 eindgebruikers die dagelijks gebruik maken van deze dienstverlening.

Hun core business is het onderhouden van intelligente datakoppelingen tussen diverse softwaresystemen in binnen- en buitenland. Klanten zijn voornamelijk softwareleveranciers die een voorraadbeheersysteem leveren. Binnen de software draaien +/- 400 in- en uitgaande intern ontwikkelde datakoppelingen. De belangrijkste taak van dit systeem is het met de juiste prioriteit verwerken van inkomende voorraadmutaties en alle acties die hieruit volgen, zoals het aanmaken en bijwerken van gegevens in systemen (bijv. advertenties op portalen). Hiernaast ontwikkelen ze klant specifieke (web)applicaties.

De functie:

Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in meewerken aan hun standaardproducten, maar ook de user interfaces hiervan. Je krijgt de mogelijkheid om langzamerhand eigen te worden met hun software en gaandeweg meer taken op je te nemen. Hierin zul je vanaf het begin bij een senior developer worden gezet die je snel wegwijs kan maken in hun systemen. De verdeling tussen front- en back-end hierin zal ongeveer 50-50 zijn.

Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze gebruik van Go. Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP. Qua front-end werken ze voornamelijk met HTML, CSS en JavaScript.

Functie eisen:

 • Je bent enthousiast over je vakgebied en bent ook naast je werk/studie hierin bezig
 • Je bent een fullstack developer, met passie voor zowel front- als back-end
 • Je hebt minimaal enige kennis en ervaring op het gebied van HTML, CSS en JavaScript
 • Kennis van PHP, MySQL, Go (Golang) is een pré

Aanbod:

 • Salarisindicatie € 2000,- tot € 3000,- bruto per maand
 • Een goed verzorgde werkplek, inclusief dagelijkse lunch
 • Ruime mogelijkheden voor groei, opleiding en ontwikkeling (in overleg)
 • 26 vakantiedagen 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Een informeel team met gedreven en enthousiaste collega’s!

Contactgegevens:

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!