Vacature Functioneel Tester I Arnhem I Security I Beveiligingssystemen I Middleware I Internationaal I 60K

Arnhem

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Steeds meer zaken worden digitaal geregeld en daarom wordt het steeds belangrijker om systemen zo optimaal mogelijk te beveiligen. Dit security bedrijf is marktleider in het ontwikkelen van gespecialiseerde middleware beveiligingssystemen voor organisaties in diverse branches in binnen- en buitenland. Dit varieert van banken tot zorginstellingen en van mobiele applicatieontwikkelaars tot dealers van elektrische auto’s. In totaal heeft het bedrijf 45 werknemers en er heerst een informele en open werksfeer.


Projecten

Ze werken o.a. aan projecten in de medische branche, o.a. voor het beveiligen van digitale patiëntendossiers. Daarnaast doen ze verschillende securityprojecten voor de overheid en werken ze aan een beveiligingsproject voor meerdere ziekenhuizen in Brazilië.


Team

De development afdeling bestaat uit 25 man. Een aantal developers zijn werkzaam op andere vestigingen in Europa. Er wordt o.a. gewerkt met Java, PHP en .NET. Je zal in het team van Test en Support terechtkomen, dit bestaat momenteel uit 8 man. Er wordt niet volledig Agile/Scrum gewerkt, maar er worden wel elementen uit gebruikt.


Functie

In deze rol zal je voornamelijk manueel aan de slag gaan binnen het projectteam wat het middleware product van deze organisatie maakt. Je zal hierdoor bijdragen aan een beheersysteem voor het herkennen van elektronische identiteiten en werken met veel interfaces met videosystemen. Binnen de functie zal jij als tester goed moeten kijken hoe en welke testcases je gaat opstellen en ontwerpen. Voor de testautomation in deze projectgroep is er geëxperimenteerd met Robot framework, echter is dit nog in de beginfase en jij krijgt hierdoor de ruimte om daarin mee te groeien mits daarin interesse is.


Vraag

– Afgeronde HBO
– TMap of ISTQB-certificaat
– Minstens 2 jaar testervaring
– Ervaring en affiniteit met technisch testen
– Pré: ervaring met Java, C#, PHP
– Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

– Inhouse
– Salaris tot max € 60.000,-
– Flexibele werktijden (start vanaf 7.00 uur)
– Mogelijkheid voor 32, 36 of 40 uur
– 26 vakantiedagen
– Trainingen
– Bonusregeling (algemeen + individueel, max 15% van bruto jaarsalaris)
– Diverse verzekeringen (ongevallen, IVA, WGA)
– Parkeerplek voor de deur


Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 57 86 25 59 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Functioneel Tester in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures