Vacature Technisch Tester I Arnhem I Security I Beveiligingssystemen I Middleware I Internationaal I 60K

Arnhem

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Steeds meer zaken worden digitaal geregeld en daarom wordt het steeds belangrijker om systemen zo optimaal mogelijk te beveiligen. Dit security bedrijf is marktleider in het ontwikkelen van gespecialiseerde middleware beveiligingssystemen voor organisaties in diverse branches in binnen- en buitenland. Dit varieert van banken tot zorginstellingen en van mobiele applicatieontwikkelaars tot dealers van elektrische auto’s. In totaal heeft het bedrijf 45 werknemers en er heerst een informele en open werksfeer.


Projecten

Ze werken o.a. aan projecten in de medische branche, o.a. voor het beveiligen van digitale patiëntendossiers. Daarnaast doen ze verschillende securityprojecten voor de overheid en werken ze aan een beveiligingsproject voor meerdere ziekenhuizen in Brazilië.


Functie

Je zal bijdragen aan het opleveren van de beste kwaliteit software zodat de systemen zo goed mogelijk beveiligd zijn. Je bent van begin tot eind betrokken bij het testproces. De testautomatisering is deels al opgezet (SoapUI en een aantal intern ontwikkelde tools). Continuous integration staat momenteel nog in de kinderschoenen maar hier willen ze in de toekomst wel een stap in maken. Het is belangrijk dat je een aantal jaar testervaring hebt zodat je zelfstandig aan de slag kunt gaan. Heb je affiniteit met security en wil je werken in een kleine en informele organisatie? Het gaat om complexe middleware software dus affiniteit met techniek is een vereiste. Het technisch aspect zie je terug in o.a. de crypto PKI-informatiebeveiliging die dit bedrijf maakt.


Vraag

– Afgeronde HBO
– TMap of ISTQB-certificaat
– Minstens 2 jaar testervaring
– Ervaring en affiniteit met technisch testen
– Pré: ervaring met Java, C#, PHP
– Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

– Inhouse
– Salaris tot max € 60.000,-
– Flexibele werktijden (start vanaf 7.00 uur)
– Mogelijkheid voor 32, 36 of 40 uur
– 26 vakantiedagen
– Trainingen
– Bonusregeling (algemeen + individueel, max 15% van bruto jaarsalaris)
– Diverse verzekeringen (ongevallen, IVA, WGA)
– Parkeerplek voor de deur

Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 57 86 25 59 / 020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!