Vacature System Engineer - Arnhem

Arnhem

Jelling IT Professionals BV
  • Jelling IT Professionals BV Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving System Engineer - Functie omschrijving

Voor de functie van System Engineer zijn we op zoek naar een ervaren beheerder. Je gaat bij dit bedrijf deel uitmaken van de beheerafdeling. Samen met 15 andere beheerders en helpdeskmedewerkers verzorgen jullie alle onderhoud van de klant. Dit kan gaan om simpele problemen tot en met de zwaardere tickets. In de meeste zwaardere gevallen zorg jij ervoor dat dit op locatie bij de klant gebeurt en je assisteert de project engineers waar nodig is. Je vaste standplaats is Arnhem, maar als je nodig bent bij de klant, dan ben je ter plaatse.


System Engineer - Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is IT minded. Ontwikkeling staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Opleidingen volgen hebben de voorkeur, zo is het mogelijk om te starten met MSCA/MCSE of je opleidingen af te maken van deze organisatie. Ze werken met partners samen waarbij werkplekken van 30 tot 300 stuks van toepassing zijn. Dit doen ze landelijk, maar met een focus op Midden-Nederland. Daarbij gebruiken ze overwegend producten van Microsoft, Cisco en de hardware van HP.


System Engineer - Salarisindicatie

Voor de functie van System Engineer zoeken we een werknemer voor 40 uur. Als ervaren System Engineer heb je ervaring met oplossen van zwaardere tickets. Hiervoor wordt je dan ook rijkelijk beloond. Je salaris start tussen de €2800,- - €3500,- afhankelijk van jouw ervaring. Het volgen van cursussen en opleidingen krijg je vanuit de werkgever. Je krijgt 26 vakantiedagen.


System Engineer - Functie eisen

Voor de functie van System Engineer vragen wij het volgende profiel van jou:

  • Een afgeronde MBO / HBO IT studie;
  • Ervaring als System Engineer; VmWare, Office 365, Cloud, Microsoft;
  • Je bent een communicatief persoon;
  • Je bent gemotiveerd om te leren en dingen snel op te pakken;
  • Je vindt het belangrijk om in een organisatie te werken waar jezelf kan ontwikkelen en kan doorgroeien naar Project Engineer.

Jelling is gespecialiseerd in vacatures voor System Engineers.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.jelling.nl.

Jelling IT Professionals streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Wij selecteren niet op geslacht, leeftijd, afkomst, etc. en nodigen daarom iedereen die zich herkent in bovenstaand profiel van harte uit om te solliciteren.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Jelling is gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling voor IT'ers en beschikt altijd over een aantrekkelijk aanbod van IT-vacatures.

Of je nu een vaste baan zoekt of op detacheringsbasis een kijkje wilt nemen in de keuken van verschillende bedrijven: wij hebben altijd een vacature die bij je past.

Als talentvol IT'er brengen we je snel in contact met interessante werkgevers en vacatures. Jouw wensen, ambities en mogelijkheden staan voorop, waardoor je verzekerd bent van een perfecte match.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures