Vacature Functioneel applicatiebeheerder HR, 32 uur, Arnhem

Arnhem

  • Rijnstate Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Zorg jij dat de geautomatiseerde processen binnen HR geolied lopen en dat onze gebruikers de HR-applicaties efficiënt en gemakkelijk kunnen gebruiken?

Samen met het team beheer je met name het personeelssysteem van AFAS en bied je waar nodig ondersteuning aan het roosterplanningpakket. Je bent pas tevreden als deze applicaties goed functioneren. Bij storingen ben jij samen met ons degene die alles er aan doet om het zo snel mogelijk op te lossen. Jij bent dan de schakel tussen de diverse afdelingen en de leverancier om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen.
Beide applicaties zijn cruciaal voor al je collega's. Ze zorgen ervoor dat iedereen op tijd salaris krijgt uitbetaald en dat ruim 5000 collega's gedigitaliseerd geroosterd worden. Voor alle medewerkers hebben wij MijnHR ontwikkeld, waarin iedereen zijn eigen gegevens en mutaties kan beheren en inzien.
Het team werkt volgens de scrummethode met sprints van twee weken. Samen met de scrummaster leveren de teamleden een bijdrage aan de voorbereiding van de sprints. Deze werkwijze zorgt voor veel energie en enthousiasme, maar ook rust in het team.
Past dit bij jou en wil je deel uitmaken van ons leuke team? Pak dan je kans en solliciteer!

Werken bij HR Functioneel Beheer
Ons team HR Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het beheer, de inrichting en ontwikkeling van de HR-systemen van Rijnstate. Daarnaast zorgen we voor goed werkende koppelingen met andere applicaties in het ziekenhuis. Binnen HR nemen wij het voortouw in het doorvoeren van verbeteringen en veranderingen. Wij zijn een hardwerkend, zelf organiserend team van zes medewerkers dat zich vijf dagen per week met veel doorzettingsvermogen, enthousiasme en humor inzet en er voor zorgt dat de HR-applicaties probleemloos door alle medewerkers en leidinggevenden van Rijnstate te gebruiken zijn.
We hebben geen ‘handen-aan-het-bed' maar wel een ‘hands-on' mentaliteit, waarbij we er naar streven de zorg zoveel mogelijk te ontlasten van onnodige administratieve processen. Dit doen we door de applicaties verder te ontwikkelen, zodat deze aan de (toekomstige) wensen en eisen van de gebruikers blijven voldoen.

Mathijs, HR functioneel beheerder
“Werken bij HR Functioneel Beheer is een afwisselende baan. De ene dag werk ik samen met jou aan vernieuwing, de volgende dag ben ik samen met collega's van een andere afdeling in overleg over koppelingen met andere systemen. Soms ben ik ook druk met het zo snel mogelijk verhelpen van een storing.
Een gedeelte van mijn werk bestaat uit het beschikbaar stellen van nieuwe inrichting voor de organisatie. Met name de wensen die vanuit de organisatie bij ons binnenkomen dagen mij elke keer weer uit om een goede inrichting te ontwikkelen om zo goed mogelijk aan de wensen van de leidinggevenden en medewerkers te voldoen. Door de vele mogelijkheden van onze applicaties blijft dit altijd weer boeiend, ben ik nooit uitgeleerd en word ik regelmatig uitgedaagd door nieuwe functionaliteiten of optimalisatie van bestaande inrichting. Ik vind het leuk deel uit te maken van HR Functioneel Beheer. Een ervaren team waar kwaliteit en verantwoordelijkheid voor het proces hoog in het vaandel staan en waar we elkaar graag op een prettige manier scherp houden.”

lees meer

Functie-eisen
  • Een relevante opleiding afgerond op HBO niveau.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van AFAS Profit.
  • Nieuwe systemen maak je jezelf snel eigen.
 
  • Je bent in staat om structuur aan te brengen in je eigen werk.
  • Je bent in staat kritisch naar de huidige processen te kijken en komt dan met voorstellen tot verbetering.
  • Je bent klantgericht en dienstverlenend ingesteld, maar ook in staat om je grenzen aan te geven.
  • Uiteraard beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je in staat om complexe materie eenvoudig weer te geven.
  • Je weet klantvragen te vertalen naar een oplossing om onze medewerkers optimaal te ondersteunen en de klanttevredenheid te vergroten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.227 p/m

Max. bij fulltime dienstverband (36 uur
Overige info Rijnstate biedt jou:
  • Een dienstverband van 12 maanden met uitzicht op vast.
  • Inschaling in FWG 55, Cao Ziekenhuizen. (€ 2.882,- tot € 4.227,- bruto per maand). Inschaling is afhankelijk van genoten opleiding(en) en ervaring.
  • Vakantie- en eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden waarmee je o.a. een deel van je eindejaarsuitkering en/of vakantiegeld fiscaal aantrekkelijk kunt inzetten voor een hogere reiskostenvergoeding, studiekosten of -bijvoorbeeld- de kosten van je sportschoolabonnement.
  • In onderlinge afstemming de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Een telefoon.
  • Een flexwerkplek op de locatie Arnhem.
  • Goede bereikbaarheid met OV.
  • Gratis parkeren bij het Openlucht Museum tussen 7.00 en 19.00 uur met pendelbusdienst tussen het museum en Rijnstate Arnhem (ca. 5 minuten enkele reis).
Zorg jij dat onze geautomatiseerde HR-processen efficiënt en makkelijk te gebruiken zijn? Wil je deel uitmaken van ons leuke team? Reageer dan op deze vacature! We ontvangen je sollicitatie graag.
Je motivatie en cv kun je via deze link: https://werkenbij-rijnstate.career.emply.com/apply/fuctioneel-beheerder-hr/fgeeks richten aan Sabine Gerrits, hoofd HR Services.
Voor vragen over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Sabine Gerrits via 06-11097825. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Stefan Putman op bovenstaand telefoonnummer of via [email protected] 
Voor indiensttreding vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door Rijnstate.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en de Liemers. We bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit op de locaties Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Bij Rijnstate kunt u terecht voor 28 verschillende specialismen.

Grootste werkgever in de regio
Er werken ongeveer 5.000 medewerkers bij Rijnstate. Samen richten zij zich op de 450.000 inwoners in het verzorgingsgebied. Hiermee zijn wij een van de grootste zorgaanbieders van Nederland en de grootste werkgever in de regio.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!