Vacature Senior PHP developer | Maatschappelijke projecten - Arnhem

Arnhem

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een internationaal bedrijf met maatschappelijk betrokken projecten zijn wij per direct op zoek naar een senior PHP developer. In principe zijn ze doorlopend op zoek naar goede PHPers, maar momenteel hebben ze specifiek behoefte aan iemand met senioriteit die graag meedenkt, een frisse blik werpt op hun bestaande software en die het team (samen met twee andere seniors) naar een hoger niveau tilt.

De organisatie:

Deze organisatie werkt voor verschillende domeinen in het onderwijs en de zorgsector. Ze maken met name applicaties voor intern gebruik. Hierin staat de mens (lees eindgebruikers) centraal. Ze werken tenslotte voor en met mensen. Hun visie is dan ook dat mensen van betekenis willen zijn en dat je ze, om het beste uit de mens te halen, in staat moet stellen mee te doen. Hiervoor leveren zij resultaatgerichte applicaties. Inmiddels doen ze dit ruim 25 jaar en werken er meer dan 100 medewerkers bij deze organisatie.

Het is een groeiende organisatie waar je volop de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Ze hechten veel waarde aan een goede werk-privé balans en hebben een ruim en open kantoor voor een fijne werkomgeving.

De functie:

Als PHP developer kom je te werken in het team Webdevelopment & Marketing. Dit team bestaat uit zo’n 5 marketeers en 10 developers. Binnen het team hangt een laagdrempelige werksfeer. Er wordt gewerkt volgens de Agile Scrum methode.

Samen met je team werk je aan applicaties, voornamelijk maatwerk, met een maatschappelijke betrokkenheid. Een voorbeeldproject is een e-learning applicatie voor Ahold, zij willen hun medewerkers goed opleiden en maken hierom gebruik van maatwerksoftware. In het geval van A-hold hebben ze dan ook veel maatwerk geleverd met verschillende koppelingen en modules.

Als ervaren kracht in het team zul jij je meer toespitsen op de complexere zaken, bijvoorbeeld door vorm te geven aan de architectuur in bepaalde projecten. Hiernaast kun je meer junior programmeurs begeleiden in hun ontwikkeling, en/of code reviewen.

Eisen:

 • Je hebt ruime ervaring als (PHP) developer
 • Je hebt ruime ervaring in PHP, MySQL, JavaScript, HTML en CSS
 • Je ben bekend met versiebeheersystemen zoals Git of SVN
 • Je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren
 • Je neemt graag de ‘’senior’’ rol op je binnen een team, en kunt meer junior programmeurs helpen in hun ontwikkeling.

Aanbod:

 • Je werkt aan uitdagende opdrachten met maatschappelijke betrokkenheid
 • Je inbreng en ideeën worden serieus genomen
 • Je krijgt een individueel budget voor relevante opleidingen/trainingen
 • Een marktconform salaris
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Onkostenvergoeding
 • Korting op je zorgverzekering
 • Andere interessante kortingen (fitness, fietsplan)
 • Flexibele werktijden/ thuiswerkmogelijkheden
 • 25 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld

Solliciteren?

Voor meer informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Anne Taal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures