Vacature Freelance Functioneel Applicatiebeheerder | 8mnd+ | Regio Arnhem | 32-40 uur | Applicaton Lifecycle Management, service management rapportages, workplace applicaties

Arnhem

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een klant van Layer ben ik op zoek naar een freelance Functioneel Applicatiebeheerder die per direct beschikbaar is voor een nieuwe opdracht. Voor deze klant zal je verantwoordelijk worden voor de generieke workplace applicaties en de Application Lifecycle management. De werkzaamheden zijn het aansturen van zowel de interne- als externe leveranciers die betrokken zijn bij het leveren van de applicaties, het oplossen of/en doorzetten van incidenten en zal je in samenwerking de rapportages voor de periodieke service management ontwikkelen. Daarnaast zorg je voor verbetering in de processen, ben je gedeeltelijk verantwoordelijk voor de budgetten voor de applicaties onder jouw verantwoordelijkheid en bewaak je alle wijzigingen voor de applicaties en of deze voldoen aan de requirements van alle belanghebbenden.


Gevraagd profiel:

* Hbo werk- en denkniveau

* Beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal

* Uitgebreide ervaring als Applicatiebeheerder

* ITIL gecertificeerd is een pré


Aanbod:

* 8 maanden contract met optie op verlenging

* 32-40 uur

* Regio Arnhem

* Uurtarief in overleg

Past jouw profiel op deze aanvraag? Stuur dan jouw meest recente CV naar [email protected], wij zullen contact opnemen indien er voldoende aanknopingspunten gevonden worden in jouw CV.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!