Vacature Office 365 specialist gezocht voor grote speler! - Arnhem

Arnhem

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De wereld van Office365 groeit snel blijft dynamisch. Om die reden zijn wij dan ook op zoek naar een Office 365 specialist die een brug kan slaan tussen manieren van (samen)werken en het gebruik van Office365.

De essentie in deze rol ligt bij het verbeteren van de digitale aspecten van (samen)werken. Je ontwikkelt jezelf tot de interne kennisdrager van Office 365. Zo werk je samen met functioneel beheerders en interne trainers en onderhoud je een netwerk van interne stakeholders. Verder vervul je een voortrekkersrol in het opzetten en uitvoeren van een organisatie brede adoptieaanpak. Je deelt je kennis met andere collega’s vanuit het perspectief van de gebruiker.

Denk aan teamsessies, workshops, webinars, video’s, handleidingen en intranetberichten. Bij vraagstukken onderzoek jij welke oplossingen collega’s kunnen inzetten om hun werkprocessen te verbeteren. Je komt te werken in het beheerteam Office 365 en Staf. Dit team valt onder de afdeling Solutions.

Dit is een geweldige kans omdat deze functie een structurele functie is. Je zet dus niet alleen iets neer, maar bouwt het ook nog verder uit. 

lees meer

Functie-eisen

Je bent een echte netwerker en je kunt vlot schakelen tussen het perspectief van gebruikers, andere interne stakeholders en haar externe partners. Ook vind je het leuk om trainingen te ontwikkelen en te geven. Verder breng je mee: 
- aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau;
- minimaal 4 jaar ervaring als Office 365 expert en een vergelijkbare werkwijze rondom adoptie;
- kennis van onder andere MS Teams, OneDrive, SharePoint, OneNote, Yammer en Delve;
- geldige Office 365, Onedrive of Sharepoint certificaten; 
- je bent capabel genoeg om scripts voor video’s en berichten voor intranet schrijven;
- je hebt goede communicatieve vaardigheden.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Er wordt een afwisselende baan geboden in een vrij dynamische werkomgeving waar samenwerking en flexibiliteit op een podium wordt gezet. 

Zo heeft zij een omgeving ontwikkeld die speciaal voor medewerkers is bedoeld waar jij je prettig en voluit tevreden voelt. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering (met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen), voordelig sporten bij een aantal geselecteerde fitnesscentra en heb je de mogelijkheid tot een mooie sabbaticalregeling.

Zaken als een 32/34-urige dienstverband, telefoon van de zaak, een premievrij pensioen en een vaste 13e maand horen er natuurlijk ook bij.

Heb je belangstelling in deze functie? Stuur dan nu je CV op aan [email protected] of bel 06 21 34 07 12.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Shervinio Harris of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor onze grootste klant zijn wij op zoek naar een ervaren Office 365 specialist.

Het gaat om een Nederlandse Enterprise organisatie met ruim over 2 miljoen klanten. Zij staat bekend als een organisatie die uitstekende zorg draagt voor haar medewerkers en zoeken daarom naar slimme antwoorden op de uitdagingen van deze tijd. In een volledig Microsoft omgeving, zul jij je als een vis in het water voelen.

Met ruim over 1500 medewerkers staat zij bekend een van de grootste spelers van haar sector. Zij vindt het dan ook van essentieel belang dat iedere medewerker, ongeacht leeftijd, geslacht, handicap, afkomst of privésituatie zich thuisvoelt. Het werkklimaat is menselijk en daadkrachtig. Daarbij krijg je de ruimte om je talent in te zetten en de vrijheid zelf invulling te geven.

Dit zou nog wel eens de meest mooiste werkgever kunnen zijn die je ooit zal meemaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Arnhem
Vergelijkbare ICT Vacatures in Arnhem