Vacature Test Engineer Arnhem I Security I Cryptografie I Internationaal I Technische documentatie

Arnhem

Layer
  • Layer Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Steeds meer zaken worden digitaal geregeld en daarom wordt het steeds belangrijker om systemen zo optimaal mogelijk te beveiligen. Dit high security bedrijf is marktleider in het ontwikkelen van gespecialiseerde middleware beveiligingssystemen voor organisaties in diverse branches in binnen- en buitenland. Dit varieert van banken tot zorginstellingen en van mobiele applicatieontwikkelaars tot dealers van elektrische auto’s. In totaal heeft het bedrijf 50 werknemers en er heerst een informele en open werksfeer.


Team

Op deze locatie werken in totaal ongeveer 15 developers en 9 test engineers, verdeeld over 3 teams. Ieder product heeft een eigen team. Het team van deze vacature bestaat uit 3 test engineers, en het product waar door dit team aan gewerkt wordt is het meest complex. Er wordt niet volledig Agile/Scrum gewerkt, maar er worden wel elementen uit gebruikt.


Functie

Aangezien het gaat om een complex product gaat is het belangrijk dat je enige technische ervaring hebt en dat je hier ook affiniteit mee hebt. Ze zijn op zoek naar een test engineer die het team kan komen versterken en die het leuk vindt om uitgedaagd te worden en de diepte in te gaan. Als je bij dit bedrijf aan de slag gaat zal je alles leren op het gebied van toegepaste cryptografie, digitale identiteiten, smartcards en alles wat daarbij komt kijken in een high security omgeving. Doorzettingsvermogen is hierbij belangrijk zodat je het je allemaal eigen kunt maken.

Je zal bijdragen aan het opleveren van de beste kwaliteit software zodat de systemen zo goed mogelijk beveiligd zijn. Je bent van begin tot eind betrokken bij het testproces. De testautomatisering is deels al opgezet (SoapUI en een aantal intern ontwikkelde tools). Naast diverse testwerkzaamheden zal je je ook bezighouden met het opstellen van technische documentatie (in het Engels). Heb je affiniteit met security en wil je bijdragen aan het optimaal beveiligen van belangrijke informatie? En wil je werken in een bedrijf waar volop ruimte is voor het inbrengen van eigen ideeën en hier ook echt naar geluisterd wordt?


Vraag

– Afgeronde HBO
– TMap of ISTQB certificaat
– Minstens 2 jaar testervaring
– Ervaring en affiniteit met technisch testen
– Pré: ervaring met Java, C#, PHP
– Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

– Inhouse functie
– Flexibele werktijden (start vanaf 7.00 uur)
– Mogelijkheid voor 32, 36 of 40 uur
– 26 vakantiedagen
– Trainingen
– Bonusregeling (algemeen + individueel, max 15% van bruto jaarsalaris)
– Diverse verzekeringen (ongevallen, IVA, WGA)
– Parkeerplek voor de deur


Interesse?

✉   [email protected]
✆    020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!