Vacature Netwerk Engineer VoIP | Hosted Telefonie - Arnhem

Arnhem

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Marktleider op het gebied van hosted telefonie | VoIP | Flexibele werktijden
 • Wil jij je bezighouden met het monitoren, onderhouden en aanpassen van een complexe infrastructuur?
 • Wil je jezelf verder ontwikkelen binnen een snelgroeiende marktleider?

Lees dan snel verder!


Functie

Als Netwerk Engineer VoIP houdt je je bezig met het monitoren en onderhouden van de netwerk- en server infrastructuur voor de voice platformen. Daarnaast zorg je dat veranderingen en uitbreidingen op de juiste manier verlopen. Je bent verantwoordelijk voor de preventie van netwerkproblemen en detecteert dreigende storingen en lost deze op. Dat doe je zelfstandig, in samenwerking met collega’s of met hulp van externe partijen. Daarnaast ben je contactpersoon voor interne stakeholders en leveranciers. Deze infrastructuur bestaat uit: Cisco communicatie servers op RedHat Linux, VMware virtualisatie, Hyperflex storage, firewalls, load balancers, MPLS routing/switching. Binnen het team kun je ook aan de slag met innovatieve software voor network automation. Daarnaast zijn er mogelijkheden om thuis te werken en zijn er flexibele werktijden.


Organisatie

Deze organisatie is marktleider op het gebied van hosted telefonie. Een groot deel van Nederland belt via het platform van dit bedrijf. Om zo goed mogelijk in de behoeften van de eindgebruiker te voorzien, wordt een totaaloplossing geboden. Momenteel maken ruim 1800 bedrijven gebruik van de bouwblokken die worden aangeboden. Inmiddels zijn meer dan een miljoen zakelijke gebruikers op de vaste en mobile oplossingen van de organisatie. Naast internetoplossingen worden er ook verschillende mobiele- en Clouddiensten geleverd. Op de locatie in Ede zijn ruim 150 man werkzaam en wordt er nauw samengewerkt met collega’s op andere locaties. Er heerst een informele sfeer en open communicatie. Er wordt gewerkt met de nieuwste technologie. Zo wordt er momenteel gefocust op een geïntegreerde telefooncentrale in het 5G netwerk en integratie met Microsoft Teams en Cisco WebEx om communicatie in bedrijfsprocessen van klanten beter te laten verlopen. Het bedrijf bevindt zich al een aantal jaar in een sterke groeifase en zal gaan groeien naar ruim 1 miljoen hostgebruikers. Door deze sterke groei wordt nu het team uitgebreid en is de positie van Netwerk Engineer VoIP op dit moment beschikbaar. Er ligt veel focus op kwaliteit en creativiteit. Er worden veel trainingen, cursussen en andere opleidingsmogelijkheden aangeboden om het kennisniveau van de werknemers op peil te houden.


 Eisen
 • Kennis en ervaring met VoIP
 • Kennis van netwerkomgevingen
 Aanbod
 • Salaris naar kennis en ervaring, tot 60k
 • Flexibele werktijden
 • 13emaand
 • Pensioenregeling
 • Breed aanbod aan opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
Heeft bovenstaande je interesse gewekt en zou je graag willen solliciteren?

Laat het dan weten aan [email protected] of bel 0613809540
JOB ID: #9707

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!