Vacature Software Tester Ede I Transport I Klein bedrijf I .NET I Selenium I 13e maand I 39 vrije dagen - Arnhem

Arnhem

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Bedrijf

Deze organisatie is onderdeel van de grootste bouwer van strooi- en veegmachines in de EU. Hiervoor ontwikkelen ze software zodat door middel van een track en trace systeem al het transport gevolgd kan worden. Deze data wordt voornamelijk gebruikt door provincies en gemeenten, maar ook vliegvelden en sportverenigingen (in binnen- en buitenland) maken er veelvuldig gebruik van. Momenteel zijn ze bezig met een aantal nieuwe applicaties in de cloud. Het gaat om een open en informele organisatie met in totaal 13 man op kantoor. Ze zitten in een prachtig kantoorpand met 3 verschillende ruimtes en ze bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Team

De afdeling bestaat uit 1 product owner, 1 scrum master en 11 software developers welke zijn opgesplitst in 2 teams. 1 team houdt zich voornamelijk bezig met de data-ontvangst en het andere team is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de database naar frontend. Er wordt gewerkt met Agile/Scrum, in sprints van 3 weken.


Functie

Er is een klein begin gemaakt met testautomatisering en dit moet verder worden opgezet dus het is een vereiste dat je hier ervaring mee hebt. Ze zijn gestart met Selenium maar je bent vrij om een ander framework te kiezen. Je zal de 1e software tester zijn dus je zal je bezighouden met uiteenlopende testwerkzaamheden. Het is een klein en hecht team dus je zal regelmatig samenwerken met de developers maar je moet ook zelfstandig aan de slag kunnen. Er wordt o.a. gewerkt met C#/.NET en Xamarin. Heb jij affiniteit met technisch complexe software en zou je willen werken in een klein en informeel bedrijf?


Vraag

– HBO denkniveau
– Ervaring met het opzetten van testautomatisering
– Pré: ervaring met C#/.NET
– Nederlandse en Engelse taal


Aanbod

– Inhouse functie
– CAO Metaal & Techniek
– Flexibele werktijden (start vanaf 7.00 uur)
– Mogelijkheid om 4 dagen te werken
– 26 vakantiedagen (+ 13 ADV)
– Trainingen
– Vaste 13e maand
– Pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding
– Parkeerplek voor de deur


Interesse?

✉   [email protected]
✆    020 238 6984

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures