Vacature Freelance Applicatiebeheerder | Regio Nijmegen | Tecnisch/functioneel | Coördinatie | Implementatie Start: ZSM | Duur: 3 MND+ - Arnhem

Arnhem

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een directe eindklant van Layer ben ik per direct op zoek naar een freelance Senior Applicatiebeheerder in de regio Nijmegen. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van de bedrijf-applicaties. Onder andere ben je bezig met ICT-hardware en de daarbij behorende onderdelen. Binnen deze segmenten ben jij verantwoordelijk voor de huidige applicaties maar ook voor het implementeren van nieuwe systemen. Binnen deze rol sta je nauw in contact met Functioneel applicatiebeheer maar ligt jou uitdaging op het technisch gebied. Vind je dit een mooie uitdaging en pas je binnen dit profiel? Neem dan direct contact op met mij op via [email protected] of 020- 23 86 984!


Eisen:

HBO/WO werk- en denkniveau
Specialist Applicatiebeheerder
Ervaring in Microsoft en Citrix Xenapp omgeving
Recent ervaring met Ivanti of Res Powerfuse
Per direct of op korte termijn beschikbaar


Aanbod:

Regio: Nijmwegen
Start: ZSM
Duur: 3 MND+
Uurtarief: io

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!