Vacature Fullstack Developer Digitale Innovatie - Arnhem

Arnhem

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Fullstack Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Arnhem? Denk jij altijd in oplossingen in plaats van in problemen en heb jij de ambitie om je carrière als Fullstack developer een kickstart te geven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Fullstack Developer kom je terecht in een team van vakspecialisten om gezamenlijk aan diverse projecten te werken. Binnen een Scrumteam werk je samen met andere slimme vakspecialisten aan geïntegreerde maatwerk-oplossingen. Je helpt het werk inhoudelijk te structureren en bent het technisch geweten voor de klant. Je deelt je ideeën met collega developers, strategen, interactie ontwerpers en designers. Er is veel sprake van kennisuitwisseling met collega’s en je deelt daarom jouw ideeën met designers en strategen. Zo krijg jij van ieder stadium van het ontwikkel proces iets mee en leer je veel van je collega’s. Er zijn veel diverse projecten waar je aan kunt werken en je hoeft je niet te vervelen.

Technisch gezien is het voordelig als je ervaren bent met HTML, CSS en JavaScript (ervaring met Angular, Vue.js is een pre.) Ook de backend development kennis ga jij niet uit de weg in PHP, Python of RoR. Je blijft graag op de hoogte van de nieuwste technieken en vindt het leuk om altijd iets bij te leren. Persoonlijke ontwikkeling is namelijk iets wat bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat!

Door de omvang van dit bedrijf krijg je veel vrijheid in je werk en ze zijn flexibel als het gaat om thuiswerken, parttime dagen of werktijden. Ze geloven wat dat betreft in het werken 2.0, maar vinden een goede teamsfeer ook belangrijk. Er is in overleg daarom een hele hoop mogelijk.

Ben jij communicatief sterk en werk je graag samen met professionele teamleden aan een project? Denk jij graag in oplossingen en ga jij een technische uitdaging niet uit de weg? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent bij voorkeur ervaren met HTML, CSS en JavaScript;
 • Je hebt ervaring in de backend, PHP, Python of RoR;
 • Kennis van moderne frameworks als React & Angular is een hele grote pre;
 • Je bent communicatief sterk en werkt graag in een team;
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken en altijd bereid nieuwe technieken te leren!

lees meer

Overige info
 • Goed salaris, met diverse mogelijkheden op basis van kennis en ervaring;
 • Lease auto is bespreekbaar en anders een volledig reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop van de zaak;
 • Bijdrage in pensioensopbouw;
 • Uitstekende werksfeer;
 • De kans om te werken binnen een professioneel team!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag voor een organisatie die de ontwikkeling van state-of-the art weboplossingen op een vernieuwende en eigen manier aanpakt. Twee jongens richtten, geïnspireerd op de dot com economy, dit bedrijf in 2002 op. Hun doel: het realiseren van websites en een goede gebruikerservaring. Inmiddels zijn ze doorgegroeid en werken ervaren strategen, consultants, User Experience Designers, Front- en Backend Developers aan het bouwen van slimme online oplossingen die future-proof zijn. Waar vroeger de focus vooral op het bieden van Frontend uitkomsten lag, zijn ze begin 2019 met hun nieuwe directeur van plan een nieuwe weg in te slaan en zich te gaan focussen op de fullstack development (alles in de richting van scripting). Ook gaan ze zich bezighouden met consultancy en projectmanagement, zodat zij partner van hun klant worden in plaats van dat ze de klanten alleen een service bieden. Genoeg uitdaging dus!

Of het nou gaat om Web, App, Voice of iets anders, ze zijn als geen ander in staat om ruwe ideeën om te zetten in praktische oplossingen die verschil maken voor een organisatie met optimale gebruikservaring, performance en integratie. Hun focus ligt qua klantenkring op de Randstad en ze mogen onder andere klanten als WNF, 9292ov, Schiphol en de Nederlandse Bank tot hun kring rekenen. Waar hun klanten nu overal en nergens vandaan komen, willen ze zich in de toekomst gaan focussen op bepaalde sectoren zoals die van AI, Privacy & Security en Datacontrol, om zo meer diepgang in hun applicaties te brengen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem, in een prachtig pand dat bekend staat om het adembenemende uitzicht en de handige ligging naast het NS station. Het is dan ook geen straf om hier te mogen werken. Er worden ook leuke uitjes georganiseerd, zoals een trip naar Burger Zoo of wadlopen. Het team is hecht en wat hen uniek maakt is dat de man/vrouw verdeling ongeveer 50/50 is. Dat zie je niet bij ieder IT bedrijf.

lees meer

Contactpersoon Cindy Engel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Arnhem