Vacature Embedded software Engineer voor IoT projecten - Arnhem

Arnhem

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met elektronica en werkervaring met embedded software? Houd je daarnaast van vrijheid in je werk en werk je graag in afwisselende projecten? Dan is deze functie in Arnhem echt iets voor jou!

Binnen dit bedrijf zijn meerdere functies voor embedded software engineers open. Binnen dit bedrijf ben jij een onmisbare schakel. Samen met je collega’s bied jij jullie klanten elektronica aan en de bijbehorende software die nodig is. Om aan alle klantenspecificaties te kunnen voldoen, wordt er in eerste instantie gekeken naar de aard van het project. Wat is de wens van de klant en met welke werkmethode kunnen jullie het beste aan de slag gaan? 

Als embedded software engineer houd jij je bezig met verscheidene embedded projecten. Van het ontwikkelen van defensie oplossingen tot aan het ontwikkelen van de elektronica voor navigatiesystemen in auto en telefoon, hier komt alles aan bod. Bij alle projecten staat de klant centraal, hierdoor kan het voorkomen dat jij, indien gewenst, als detacheerder of consultant (met minimale reistijd) buiten kantoor werkt. Dit geldt voor ongeveer 25% van de projecten, de andere driekwart werk je inhouse op het kantoor in Arnhem. Omdat ieder bedrijf anders is, worden de werkmethodes per project afgewisseld. Veel gebruikte programmeertalen hierbij zijn C en C++, Java en C#.  

Al met al heb jij één doel voor ogen. De wens van de klant te vervullen. Dit doe je door jouw embedded kennis toe te passen op het werkveld en de juiste elektronica te ontwikkelen. Welke kennis je nodig hebt lees je hieronder.

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde opleiding HBO of WO, bij voorkeur (Technische) Informatica, Embedded Systems, Elektronica (TCK);
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van en ervaring met één of meerdere programmeertalen C, C++, Java en/of C#, operating systems FreeRTOS, Linux, Windows CE, Android, ontwikkelmethodieken en -technieken OO, UML, Agile, Scrum, elektronica is een pré;
 • Passie & drive;
 • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
 • Woonachtig in de regio Arnhem of bereid hier naartoe te verhuizen;
 • In het bezit van rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info
 • Een open collegiale werksfeer;
 • Projectmatige, afwisselende en verantwoordelijke functie;
 • Volop aandacht en ruimte voor ontplooiing op zowel technisch als persoonlijk vlak;
 • Interessante, uitdagende en ambitieuze werkomgevingen;
 • Goede primaire, secundaire en tertiaire arbeidsvoorwaarden:competitief salaris, 29 vakantiedagen, dertiende maand en ruime reiskostenvergoeding;
 • Informele en collegiale sfeer, en gezonde balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk;
 • Ons kantoor is goed bereikbaar met openbaar vervoer;
 • Vers fruit.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Aan de rand van Arnhem, tussen de groene bomen en de rondom gelegen parken, vind je een prachtig oud pand waar dit ingenieursbureau is gevestigd.  Al ruim dertien jaar worden er vanuit deze prachtlocatie state-of-the-art oplossingenontwikkeld voor het innoveren van software en elektronica in de maakindustrie. De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van elektra. GPS heeft zijn intrede gemaakt en de kunst is om dit nog beter beschikbaar te maken voor (mobiele) apparaten dan voorheen. Om deze micro-elektronica op de juiste manier toe te passen, is er professionele kennis nodig en dat is waar onze klant in het vizier komt! Hiernaast zijn ze ook op het gebied van IoT erg actief. Zo werd er gewerkt aan de ontwikkeling van de WiFi-kamerthermostaat en de elektrische sloten van Salto. 

Doorgroeimogelijkheden zijn tastbaar binnen dit bedrijf door het maken en nastreven van je eigen ontwikkeltraject. Wil jij bijvoorbeeld doorgroeien tot team lead of architect? Daar is hier de ruimte voor, indien je er naar handelt. Naast het nemen van eigen verantwoordelijkheid staan vrijheid en (werk-)plezier centraal. 

De sfeer binnen het team is informeel en daardoor is er sprake van korte lijnen in de communicatie. Onderling gaan de collega’s dus ook gemoedelijk met elkaar om. ’s Middags wordt er vaak gezamenlijk een wandeling gemaakt door het prachtige park naast de deur en op de vrijdagmiddag wordt er zo nu en dan wat lekkers in huis gehaald en genoten van een borrel. Wanneer jij affiniteit hebt met het innoveren van elektronica en werkervaring met embedded software, dan zit je hier al snel op je plek!

lees meer

Contactpersoon Romy Wemer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!