Vacature Teamlead Fullstack Developer Projectenclub Arnhem - Arnhem

Arnhem

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Teamlead fullstack (Node/PHP) Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Arnhem of  Utrecht? Denk jij altijd in oplossingen in plaats van in problemen en heb jij de ambitie om met jouw leidende karakter dit bedrijf tot een hoger niveau te tillen? Lees dan snel verder!

Als Senior Fullstack Developer help je ons het development team uit te breiden tot nearshore development team. Als je de ambitie hebt om te werken als Teamlead, Scrum Master of Product Owner kun je hier naar doorgroeien. Je gaat een bijdrage leveren aan de groei van dit bedrijf en je bent betrokken bij de selectie van het team en de integratie van de teams in Nederland en daarbuiten. Dat betekent dus dat er ook dienstreizen naar diverse plekken op het programma staan!

Dit doe je niet alleen, je werkt samen met een aantal vakspecialisten aan diverse projecten voor verschillende klanten. Je kunt jezelf het technisch geweten van de klant noemen en als Teamlead ben jij in staat de leiding te nemen in diverse ontwikkeltrajecten. Als Fullstack Developer realiseer je de backend van projecten samen met de frontend en kom je tot fullstack oplossingen. Technisch gezien ben je dus breed georiënteerd en ervaring als Backend Developer met bijvoorbeeld PHP (Laravel/Symfony), RoR, Python (Django) of Node is belangrijk. Verder is Frontend Development iets waar je net zo begaan mee bent en ben je bekend met HTML, CSS, JavaScript en de moderne frameworks, als bijvoorbeeld React, Vue of Angular.

Het is belangrijk dat je communicatief sterk en klantgericht kunt werken. Als onderdeel van een gemotiveerd en professioneel team ben je een echte teamplayer. Je deelt jouw ideeën graag met collega Developers,  Strategen,  Interactie Developers en Designers. Daarbij houd jij overzicht over het gehele project en ben je instaat om fullstack mee te denken met een oog voor detail. Vind je het daarbij ook leuk om initiatief te nemen in zaken kennisdeling sessies,  conferenties of andere activiteiten dan krijg je hier de mogelijkheid.

Ben jij op zoek naar een omgeving waar jij het verschil kan maken? Hecht jij veel waarde aan een stabiele werkomgeving en ben jij woonachtig in regio Arnhem? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Lead Backend Developer en met PHP en OOP;
 • Je bent bekend met HTML, CSS, Javascript en moderne frameworks;
 • Werken als Team Lead / Product Owner / Scrum Master spreekt je aan; 
 • Je bent bereid tot het maken van internationale dienstreizen;
 • Je bent communicatief vaardig en neemt graag de leiding;
 • Je bent klantgericht en hebt oog voor kwaliteit;
 • Je vindt het leuk om je te storten op complexe technische materie!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed salaris, met diverse mogelijkheden op basis van kennis en ervaring;
 • Lease auto is bespreekbaar en anders een volledig reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop van de zaak;
 • Bijdrage in pensioensopbouw;
 • Uitstekende werksfeer;
 • De kans om te werken binnen een professioneel team!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag voor een organisatie die de ontwikkeling van state-of-the art weboplossingen op een vernieuwende en eigen manier aanpakt. Twee jongens richtten, geïnspireerd op de dot com economy, dit bedrijf in 2002 op. Hun doel: het realiseren van websites en een goede gebruikerservaring. Inmiddels zijn ze doorgegroeid en werken ervaren strategen, consultants, User Experience Designers, Front- en Backend Developers aan het bouwen van slimme online oplossingen die future-proof zijn. Waar vroeger de focus vooral op het bieden van Frontend uitkomsten lag, zijn ze begin 2019 met hun nieuwe directeur van plan een nieuwe weg in te slaan en zich te gaan focussen op de fullstack development (alles in de richting van scripting). Ook gaan ze zich bezighouden met consultancy en projectmanagement, zodat zij partner van hun klant worden in plaats van dat ze de klanten alleen een service bieden. Genoeg uitdaging dus!

Of het nou gaat om Web, App, Voice of iets anders, ze zijn als geen ander in staat om ruwe ideeën om te zetten in praktische oplossingen die verschil maken voor een organisatie met optimale gebruikservaring, performance en  integratie. Hun focus ligt qua klantenkring op de Randstad en ze mogen onder andere klanten als WNF, 9292ov, Schiphol en de Nederlandse Bank tot hun kring rekenen. Waar hun klanten nu overal en nergens vandaan komen, willen ze zich in de toekomst gaan focussen op bepaalde sectoren zoals die van AI, Privacy & Security en Datacontrol, om zo meer diepgang in hun applicaties te  brengen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem, in een prachtig pand dat bekend staat om het adembenemende uitzicht en de handige ligging naast het NS station. Het is dan ook geen straf om hier te mogen werken. Er worden ook leuke uitjes georganiseerd, zoals een trip naar Burger Zoo of wadlopen. Het team is hecht en wat hen uniek maakt is dat de man/vrouw verdeling ongeveer 50/50 is. Dat zie je niet bij ieder IT bedrijf.

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Arnhem