Vacature Dé specialist in accountancy- en bedrijfsadvies | (Junior) IT Auditor - Arnhem

Arnhem

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Dé specialist in accountancy- en bedrijfsadvies | (Junior) IT Auditor | IKB budget & opleidingsmogelijkheden

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin je op het snijvlak van IT en financieren werkt? Benje daarnaast zelfstandig en hou je  van ondernemerschap? Dan kan dit wel is dé nieuwe uitdaging zijn voor jou!


Organisatie

Met ruim 1000 medewerkers, verdeeld over 30 vestigingen, is deze organisatie in de laatste jaren flink gegroeid. Dit succes is te danken aan de aan deze verdeling waardoor ze bij elk klant regionaal kunnen acteren. De (landelijke) organisatie met decentrale, toegankelijke kantoren is hier volledig op ingericht. Ze onderscheiden zich door het totaalpakket aan diensten. Zoek je en accountant of fiscaal adviseur?  Of wil je een expert op het gebied van subsidies of bedrijfskunde? Welke vraag je ook hebt, je kunt altijd rekenen op een advies op maat


Functie

Help mee bouwen aan de IT Audit tak! Binnen deze tak staat eigen verantwoordelijkheid en kwaliteit op één. Je krijgt veel ruimte (en ondersteuning) om te groeien binnen deze functie. Daarnaast streef je ernaar om kwaliteit zo goed mogelijk te borgen. Daarnaast staan duurzaamheid en sociaal ondernemen hoog in het vaandel. Als (junior) IT auditor ben je verantwoordelijk voor de integratie van IT en data-analyse binnen de controle- en assurance-opdrachten. Hierbij ben je in staat om complexe materie simpel uit te leggen.

Je werkt nauw samen met de accountants in het team waarbij je ondersteuning biedt waar nodig en training geeft aan de accountants op jouw expertise.


Eisen
  • Relevante afgeronde HBO/WO opleiding (Accountancy, IT Audit)
  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
  • Je bent analytisch sterk en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel
Voorwaarden
  • Salaris gebaseerd op jouw ervaring
  • Functie met zeer veel doorgroeimogelijkheden
  • IKB budget. Vrij besteedbaar voor bijvoorbeeld salaris, vakantie dagen en/of leaseauto
  • Leaseauto van de zaak
  • Laptop/telefoon van de zaak
  • Pensioenregeling

Heeft dit je interesse gewekt? Neem dan contact op met Bart van Hattum

✆ +31 (0)6 – 82508745
✉ [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Specialist in Arnhem