Vacature AFAS Applicatiebeheerder - Arnhem

Arnhem

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie

Voor een klant in Gelderland ben ik op zoek naar een freelance AFAS Applicatiebeheerder. Tijdens de klus zal je je onder andere bezighouden met het afhandelen van incidenten. Je zal tijdens de klus gaan samenwerken met drie andere beheerders die ook als sparringpartner fungeren.


Eisen
  • - Minimaal 3 jaar ervaring als applicatiebeheerder

  • - Agile/ Scrum ervaring

  • - AFAS ervaring (pré is Insite en profit

Aanbod
  • - De klus is 80% remote, 100% is niet mogelijk

  • - In de beginfase zal je iets meer naar kantoor moeten i.v.m. inwerken

  • - Voor deze klus ben ik op zoek naar alleen Nederlandse kandidaten (Only dutch)

  • - Uurtarief is n.o.t.k.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 40,00 p/u
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Nick Knoester
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!