Vacature Senior Consultant Projectenclub - Arnhem

Arnhem

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Frontend Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Arnhem of de Utrecht? Denk jij altijd in oplossingen in plaats van in problemen en heb jij de ambitie om je carrière als Frontend developer een kickstart te geven? Dan zijn we op zoek naar jou.

We zijn op zoek naar een Senior Consultant die een belangrijke rol gaat spelen aan de voorkant van deze organisatie.  Binnen een team van vakspecialisten werk jij aan diverse maatwerkoplossingen voor  de klant en ben je soms als Solution Architect werkzaam om de uiteindelijke oplossing op hoog niveau te definiëren.  Jij weet als geen ander hoe je jouw eigen expertise kunt koppelen aan de wensen van de klant, om zo de klant te enthousiasmeren met een door jou ontwikkelde business case en planning. 

Jij zorgt er voor dat het development team  precies weet waar ze aan toe zijn, zodat ze iedere deadline kunnen halen en er overzichtelijk gewerkt kan worden. Aan de hand van wireframes of sequence diagrammen adviseer jij de klant over hoe zij hun User Experience kunnen perfectioneren. Het gaat om echt toepasbare ideeën waar de klant ook echt iets aan heeft!  Je bent dus eigenlijk het middelpunt van het proces en houdt zo klant en collega’s op de hoogte. Met jouw inhoudelijke bijdrage en oog voor kwaliteit is jouw rol binnen ieder project opnieuw van belang.

Heb jij een gevoel voor verantwoordelijkheid en heb jij goede ideeën over hoe jouw visie in de praktijk gebracht moet worden? Heb je daarnaast affiniteit met webdevelopment en kun je jouw ideeën overtuigend overbrengen? Dan pas jij in het plaatje!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bijvoorkeur een achtergrond in Business Management);
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Projectmanager en Product Owner;
 • Je hebt affiniteit met techniek / IT;
 • Je bent communicatief sterk en hebt een commerciële instelling;
 • Webdevelopment spreekt je aan en je kent de basics;
 • Je denkt graag mee met de klant en denkt in oplossingen;
 • Je bent een teamplayer en dol op nieuwe technische ontwikkelingen!

lees meer

Overige info
 • Goed salaris, met diverse mogelijkheden op basis van kennis en ervaring;
 • Lease auto is bespreekbaar en anders een volledig reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen;
 • Laptop van de zaak;
 • Bijdrage in pensioensopbouw;
 • Uitstekende werksfeer;
 • De kans om te werken binnen een professioneel team!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan de slag voor een organisatie die de ontwikkeling van state-of-the art weboplossingen op een vernieuwende en eigen manier aanpakt. Twee jongens richtten, geïnspireerd op de dot com economy, dit bedrijf in 2002 op. Hun doel: het realiseren van websites en een goede gebruikerservaring. Inmiddels zijn ze doorgegroeid en werken ervaren strategen, consultants, User Experience Designers, Front- en Backend Developers aan het bouwen van slimme online oplossingen die future-proof zijn. Waar vroeger de focus vooral op het bieden van Frontend uitkomsten lag, zijn ze begin 2019 met hun nieuwe directeur van plan een nieuwe weg in te slaan en zich te gaan focussen op de fullstack development (alles in de richting van scripting). Ook gaan ze zich bezighouden met consultancy en projectmanagement, zodat zij partner van hun klant worden in plaats van dat ze de klanten alleen een service bieden. Genoeg uitdaging dus!

Of het nou gaat om Web, App, Voice of iets anders, ze zijn als geen ander in staat om ruwe ideeën om te zetten in praktische oplossingen die verschil maken voor een organisatie met optimale gebruikservaring, performance en  integratie. Hun focus ligt qua klantenkring op de Randstad en ze mogen onder andere klanten als WNF, 9292ov, Schiphol en de Nederlandse Bank tot hun kring rekenen. Waar hun klanten nu overal en nergens vandaan komen, willen ze zich in de toekomst gaan focussen op bepaalde sectoren zoals die van AI, Privacy & Security en Datacontrol, om zo meer diepgang in hun applicaties te  brengen.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem, in een prachtig pand dat bekend staat om het adembenemende uitzicht en de handige ligging naast het NS station. Het is dan ook geen straf om hier te mogen werken. Er worden ook leuke uitjes georganiseerd, zoals een trip naar Burger Zoo of wadlopen. Het team is hecht en wat hen uniek maakt is dat de man/vrouw verdeling ongeveer 50/50 is. Dat zie je niet bij ieder IT bedrijf.

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Arnhem
Vergelijkbare ICT Vacatures in Arnhem