Vacature Data Engineer voedselindustrie - Arnhem

Arnhem

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Kennis en expertise die zij al in huis hebben gaan hand in hand met de drijf om te blijven vernieuwen bij deze werkgever. Onze interesse is gewekt, die van jou ook? 

Als Data Engineer bij deze organisatie is je takenpakket behoorlijk divers en uitdagend. Het is zeker geen standaard job. De focus ligt op het leveren oplossingen voor data die afkomstig is van klanten in de agrarische sector. Je bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van het dataplatform waarin alle bronnen worden ontsloten en geïntegreerd voor verdere analyse. Middels statistische programma's en programmeertalen bouw je data driven systemen en pas je ook machine learning toe. Je genereert algoritmes en inzichten, je geeft adviezen en presenteert je ondervindingen aan de klant. Je houdt je verder ook veel bezig met de behoefte van de klant en die behoefte zet je om in vragen waar jij je in gaat verdiepen en verder onderzoek naar gaat doen. 

Je zal werken in een team met gemotiveerde software developers om innovatieve datastromen en efficiënte algoritmes te creëren. Om je kennis op peil te houden zal je ook regelmatig relevante Big Data en machine learning conferenties bezoeken. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO of WO of PhD Computer- of Data Science, Mathematics of Statistics; 
 • Je hebt kennis en ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met big data en technologieen zoals SQL/NoSQL, Kafka, R, Spark, Hadoop stack en Python; 
 • Je bent ambitieus en hebt een analytisch denkvermogen; 
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed competitief salaris; 
 • 25 vakantiedagen en 17,5 atv-dagen; 
 • Gunstige pensioenregeling; 
 • Eindejaarsuitkering;
 • Mogelijkheid om aan diverse projecten te werken; 
 • Werken met nieuwe technieken wordt gestimuleerd; 
 • Werken bij een zeer innovatief en internationaal bedrijf! 

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze werkgever heeft inmiddels zo’n 20 jaar ervaring met het ondersteunen van diverse melk- en vleesveehouders. Daarnaast hebben ze in de afgelopen jaren 150 jaar gegevens verzameld van miljoenen koeien en van duizenden melkveebedrijven. Wereldwijd levert zij een belangrijke bijdrage aan de voedselproductieketen. Het leuke aan deze setting is de combinatie van de kennis en expertise die ze al in huis hebben samen met de drijf om te blijven vernieuwen. Dit is op dit moment de basis van haar huidige machtspositie. High Profile innovatie is één van de hoogste prioriteiten binnen dit bedrijf. Het is daarom geen verrassing dat er jaarlijks een vast percentage van de omzet is gereserveerd voor onderzoek. Hiervoor hebben zij wetenschappers in dienst en werken zij nauw samen met de Universiteit van Wageningen en Luik. 

Op dit moment heeft het bedrijf ruim 2000 medewerkers en werken zij voor zo’n 50.000 klanten afkomstig uit 40 landen. De focus ligt op onderzoek, productie en wereldwijde verkoop van genetica. Daarnaast doen zij ook in fokkerijbegeleiding, kunstmatige inseminatie, melkproductie- en stamboekregistratie en verkopen zij online managementpakketten voor de bedrijfsvoering van een veehouderij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem, maar mocht je in de toekomst eens wat werkervaring op willen doen in het buitenland dan kun je eenvoudig lobbyen bij één van hun kantoren in bijvoorbeeld  Spanje, Brazilië, Amerika, Australië, Nieuw- Zeeland of Zuid-Afrika. 

lees meer

Contactpersoon Romy Wemer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Engineer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures