Vacature Helpdesk medewerker - Arnhem

Arnhem

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Met jouw digitale kennis maak je computersystemen snel eigen. Je bent behulpzaam en servicegericht, want anderen help je graag verder. Is er een vraag over een computersysteem? Geen probleem want jij bent in de buurt! Als helpdesk medewerker help je anderen wegwijs te worden in hun systemen. De vragen die zij hebben, kun jij snel beantwoorden door jouw kennis in computersystemen. Vanuit het kantoor in Arnhem ga je aan de slag en werk je 32 uur per week. Je bent in ieder geval beschikbaar tot 16 juli, want zo vlak voor de zomervakantie kunnen ze jouw hulp extra gebruiken. Meer weten over deze opdracht? Lees dan snel verder!

wat bieden wij jou
 • € 12,95 bruto per uur
 • een opdracht voor 32 uur per week
 • een opdracht tot in ieder geval 16 juli
 • werken in een collegiaal team
 • werken op kantoor in Arnhem
 • 8,33 % vakantietoeslag
wie ben jij

Met jouw digitale vaardigheden en kennis in/affiniteit met computersystemen, ben je bereid anderen hierbij te helpen. Met jouw servicegerichte instelling en je behulpzaamheid zorg je ervoor dat de klant altijd tevreden ophangt. Heb je affiniteit met het onderwijs en/of ervaring in TopDesk? Dan is dat een hele mooie pré! Je herkent jezelf daarnaast zeker in de volgende eisen:

 • minimaal mbo 4 werk- en denkniveau
 • minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van IT- of computersystemen
 • je bent per direct 32 uur per week beschikbaar en tot in ieder geval 16 juli
 • goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
wat ga je doen

Cito is gespecialiseerd in het ontwikkelen en afnemen van examens en toetsen. De aankomende periode is voor Cito een drukke periode, want de eindexamens komen er aan! Dit is een enorme piek voor de klantenservice en helpdesk medewerkers en daarom kunnen ze jouw hulp extra goed gebruiken.

De klanten benaderen jou per mail of per telefoon. Dit zijn scholen die werkzaam zijn in het primaire onderwijs. Scholen bellen met verschillende vragen, van 'waar kan ik de studenten vinden', tot 'hoe maak ik een account aan?'. Als helpdesk medewerker luister je naar de vraag en beantwoord die zo goed mogelijk. Omdat het veel vragen zijn over het gebruik van de verschillende computersystemen, is het van groot belang dat jij digitaal vaardig bent. Natuurlijk hoef je de systemen niet te kennen, maar is het erg fijn als je computer vaardig bent en computersystemen snel eigen maakt. In deze functie van helpdesk medewerker ben je eerste aanspreekpunt voor de scholen van het voortgezet onderwijs, die druk bezig zijn met de eindexamens. Je helpt hen op verschillende vraagstukken en speelt in op mogelijke kansen. Hoor je behoefte bij de klant en kan Cito hen hierin voorzien? Dan probeer je deze mogelijkheid aan te grijpen en de klant over de mogelijkheden te informeren. Als helpdesk medewerker ben je voornamelijk vanuit een dienstverlenende rol aan het werk, maar zie je een commerciële kans, dan durf je die ook aan te vliegen.

 • klantvragen beantwoorden
 • mogelijke andere diensten van Cito promoten
waar ga je werken

Cito is een bekende speler op de Nederlandse markt. Ze zijn gespecialiseerd in het maken ontwikkelen en afnemen van toetsen en examens. De organisatie kent ruim 600 medewerkers. Vanuit het kantoor in Arnhem sta je de klanten te woord. Dit doe je samen met 15 enthousiaste klantenservice collega's. De komende periode kun je ook vanuit het kantoor aan het werk, mocht je dus een vraag hebben, dan zijn er korte lijnen. Op het kantoor heerst een collegiale en toegankelijke sfeer. Er zijn ook veel collega's bij Cito aan het werk die zelf uit het onderwijs komen. Heb je daarom affiniteit met het onderwijs en ben je digitaal vaardig? Dan is dit een mooie en fijne omgeving om ervaring op te doen.

 • bekende naam
 • collegiaal team
 • goed bereikbaar met het openbaar vervoer
 • kantoor is gevestigd in Arnhem
 • werken op het kantoor is mogelijk
sollicitatie

Ben jij de helpdesk medewerker die wij zoeken? Dan ontvang wij je sollicitatie graag vandaag nog! Heb je nog vragen of twijfel je nog? Neem dan gerust contact met ons op.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 12,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Arnhem