Vacature Medior/Senior .NET Developer - Arnhem

Arnhem

Spilberg
 • Spilberg Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze middelgrote maar hard groeiende organisatie houdt zich bezig met bedrijfssoftware met als doel verschillende bedrijfsprocessen te optimaliseren. De organisatie helpt jou ook graag verder ontwikkelen tot Microsoft expert en stopt hier veel tijd in! 

Vanwege de harde groei zoeken ze nu een medior of senior die één van de teams komt versterken. Dit team houdt zich bezig met een vooruitstrevend web based systeem. Er wordt gewerkt via SCRUM en door klanten mee te laten denken wordt het eindproduct zo dat het zo goed mogelijk te gebruiken is.


Wat wordt er verwacht?

De technieken waarvan verwacht wordt dat je er ervaren in bent zijn: C#, .NET, Angular, Entity Framework, MS SQL Server, WebAPI. Daarnaast wordt minimaal een HBO niveau verwacht in combinatie met 3 jaar ervaring.

Wat kan jij verwachten?

 • Een organisatie die je stimuleert om te ontwikkelen tot Microsoft zwaargewicht (incl. certificaten)
 • Een Opleidingsbudget om dit te bewerkstelligen
 • Creatieve omgeving in een gaaf pand met collega’s die dezelfde mindset hebben
 • Meebouwen aan de huidige producten in een team vol tech enthousiastelingen
 • 30 vakantie dagen
 • Salaris op basis van kennis en ervaring (competitief)

Wil je graag meer informatie ontvangen of onderzoeken of deze vacature passend is voor jou neem dan contact op!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures