Vacature Software Engineer (Machine Vision/C++) - Arnhem

Arnhem

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Word jij enthousiast van complexe algoritmes en optica? Heb jij veel ervaring in het programmeren in C++ en ga jij technische uitdagingen niet uit de weg? Dan ben jij de juiste Software Engineer voor deze rol! Wegens groei binnen dit innoverende bedrijf ben ik op zoek naar een Software Engineer met ervaring in de Machine Vision!


De rol van Software Engineer

Binnen de rol van Software Engineer ben je aan het werken aan camera oplossingen voor machines. Een werkdag ziet er heel divers uit, zo ben je bezig met visie oplossingen en beeldverwerkingsalgoritmes.

Daarnaast ben je veel bezig met testen en optimalisatie van de machines. Je staat erg veel in contact met andere afdelingen binnen het bedrijf en gaat regelmatig langs klanten. 


Wat maakt jou de perfecte Software Engineer?
  • Een afgeronde technische hbo/wo opleiding, bij voorkeur informatica, technische informatica of elektrotechniek;
  • Ruime ervaring met C++ en Linux;
  • Nodige ervaring in camera intelligentie (Machine Vision);
  • Ervaring in OpenCV en C# is een pre;
  • Een echte aanpakker die communicatief sterk is, zowel richting andere afdelingen binnen het bedrijf als externe klanten.
Wat krijg je ervoor terug?
  • Een erg open collegiale werksfeer;
  • Erg uitdagende diverse werkzaamheden;
  • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen (opleidingsmogelijkheden);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een marktconform salaris.

Is dit nou echt iets voor jou en zie jij jezelf deze rol invullen? Solliciteer dan nu! Voor vragen kan je altijd even bellen of mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Dries Thijssen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Arnhem