Vacature System Engineer - Arnhem

Arnhem

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

TiGiT is op zoek naar een nieuwe systeembeheerder. In deze functie ben jij met jouw team van 6 beheerders verantwoordelijk voor het beheer en de (door-)ontwikkelingen op gebied van IT-infrastructuren bij klanten (maar ook intern). In deze functie worden jullie ondersteund door de afdeling skilled support en samen vormen jullie het Operationeel Beheer van TiGiT.

Afhankelijk van jouw kennis en expertise krijg jij uitdagende en diverse projecten toebedeeld welke jij, met hulp van de IT-architecten, gaat uitvoeren. Denk hierbij aan het on-boarden van nieuwe klanten en het opzetten/inrichten/migreren van (Azure-) Cloud omgevingen.

Als engineer werk je zowel vanuit het kantoor in Arnhem, maar ook op locatie bij de klanten. Deze bevinden zich voornamelijk in het MKB-segment en hebben tot wel 500 tot 15.000 werkplekken.

lees meer

Functie-eisen

Om bij TiGiT te passen is het belangrijk dat jij, net als jouw collega’s, een passie hebt voor IT en over een gezonde dosis humor beschikt.

Daarnaast is het belangrijk dat jij jezelf herkent in het onderstaande profiel:

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Ervaring in een functie als (skilled) support of systeembeheerder;
  • Kennis en ervaring met Windows Server;
  • Microsoft certificeringen zijn een pré.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden

TiGiT biedt jou een inspirerende werkplek met ambitieuze en creatieve collega’s. Daarnaast mag jij een marktconform salaris verwachten (afhankelijk van expertise en werkervaring) met een laptop + telefoon van de zaak. Een lease auto is zeker een optie als deze vereist is, zij hebben namelijk twee schitterende bedrijfsauto’s waar gebruik van gemaakt mag worden (scheelt weer in de bijtelling).

lees meer

Bedrijfsomschrijving

De missie van TiGiT is IT begrijpelijk maken voor iedereen. Voor opdrachtgevers én voor eindgebruikers. Van offerte traject tot implementatie en gebruik: TiGiT staat voor het begrijpelijk maken van IT voor iedereen in alle vormen. Dát willen zij betekenen en daarmee onderscheiden zij zich van andere aanbieders.

Hun kernwaarden (dienstverlenend, verantwoordelijk, no-nosense en vooruit denken) zijn een wezenlijk onderdeel van de bedrijfscultuur en geven houvast en inspiratie aan gedrag en houding van hun medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures