Vacature Webdeveloper (Frontend Sitecore) - Arnhem

Arnhem

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Dit is wat je gaat doen
Als Webdeveloper (Frontend Sitecore) is het jouw taak om het beste uit ons Sitecore Content Management Systeem te halen. Je werkt mee aan het realiseren van nieuwe functionaliteit voor al onze merkenwebsites. Daarnaast zorg je ervoor dat zowel algemene verzekeringsinformatie als ook persoonlijke content verrassend eenvoudig, snel en gebruikersvriendelijk aan onze verzekerden wordt getoond. Met jouw ruime ervaring met het Sitecore Content Management Systeem neem je de organisatie en collega’s mee in de mogelijkheden die het systeem biedt. Jij speelt een belangrijke rol bij het opstellen en laten naleven van standaarden en richtlijnen en je helpt de organisatie en je collega’s om nieuwe functionaliteit binnen het CMS te realiseren.

In een gemiddelde werkweek houd jij je bezig met het: 
 • Vertalen van klantwensen naar front-end oplossingen, denk hierbij aan extra functionaliteiten en services voor onze online omgevingen en websites; 
 • Actief bijdragen aan het Competence Center Development (CCD), dit is een vakgroep waarin verschillende specialisten binnen Data Care zaken als best practices en nieuwe ontwikkelingen met elkaar delen. Binnen het CCD help je met het bepalen van standaarden en richtlijnen en het meedenken over de toekomstvisie rondom front-end development;
 • Speuren naar nieuwe, bruikbare ontwikkelingen en technieken binnen jouw vakgebied;
 • Kennis rondom front-end Development breder binnen de organisatie uit te dragen;
 • Het onderbouwd aankaarten van verbetermogelijkheden bij de Product Owner van jouw team. Bijvoorbeeld op het gebied van tooling, proces of teamproductiviteit. Jij hebt veel inspraak en kan i.o.m. het team de taken die jij het liefst doet naar je toe trekken.

lees meer

Functie-eisen Dit is wat jij meebrengt    
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij proactief en een echte teamplayer bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en heb jij een scherp oog voor relevante technologische ontwikkelingen. Je kijkt bij het ontwikkelen naar het grotere plaatje voor generieke oplossingen. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke talent en hoe jij dit gaat inzetten bij de realisatie van onze missie.

Bovendien staan de volgende zaken op de cv:  
 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Informatica, Multimedia Design of soortgelijk; 
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Front end ontwikkelaar;
 • Ervaring met Azure DevOps;
 • Kennis van Javascript, Typescript, HTML(5), SASS; 
 • Aantoonbare ervaring met moderne Javascript frameworks, zoals Angular, React of Vue en Node.JS & Npm;
 • Kennis van en ervaring met Agile methodieken als Scrum en Kanban;
 • Ervaring met Sitecore JSS of Web components is een pré;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van het internetdomein en selfservice omgevingen is een pré.
Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin aan werk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.011 - € 5.032 p/m
Overige info Samen transformeren we de zorg. Wat betekent dat voor jou?  
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden we jou:  
 • Een salaris tussen de €3011,- en € 5032,- bruto per maand, op basis van 38 uur;
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid; 
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar; 
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%); 
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit;
Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand;

Het gezondste kantoor van Nederland; 

Gedurende je dienstverband bij VGZ krijg je een volledig verzorgde thuiswerkplek ter beschikking gesteld;

Een [email protected] toeslag van €75,00 per maand op basis van 38 uur.

Klaar om de zorg vooruit te brengen? 
Solliciteer nu op de vacature van Webdeveloper (Frontend Sitecore)  via onderstaande sollicitatiebutton. We zijn benieuwd naar de reden waarom je bij ons wilt komen werken. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met hart voor Zinnige Zorg

De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen? Als één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland - met ruim 4,2 miljoen verzekerden en ruim 2.500 medewerkers – zijn wij in de positie om te zoeken naar de oplossing.

Onze aanpak: we zetten ons al een aantal jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren zorginstellingen om slimme initiatieven van zorgverleners over te nemen. Dit leidt vaak tot meer tijd voor de patiënt, betere adviezen en digitale oplossingen om meer patiënten snel te kunnen behandelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures