Vacature Servicegerichte Systeembeheerder met ervaring bij Perplex in hartje Arnhem

Arnhem

Perplex Digital B.V.
 • Perplex Digital B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij een ICT-achtergrond en hart voor dienstverlening én klanten? Wil jij graag breed inzetbaar zijn in systeembeheer en support? Sta jij het liefst midden tussen de klanten, zowel intern als extern? Dan kun je bij ons aan de slag als servicegerichte Systeembeheerder!
Je vormt samen met Marc, ICT Manager, en Jelle, Systeembeheerder, het ICT en supportteam. Je bent vraagbaak, oplosser en adviseur voor alle denkbare ICT-technische en complexere klantvragen waar onze programmeurs hulp bij nodig hebben. Je zorgt gezamenlijk voor de livegang van nieuwe sites, werkt samen met onze projectmanagers en developers en zorgt voor rust en het vertrouwen dat zaken bij jou in goede handen zijn. Dus ook als om 00.00 uur Black Friday start en duizenden online shoppers tegelijk een webshop bestormen: de server blijft draaien en de site blijft in de lucht!
Verder handel je naar onze ISO-certificering en bereid je samen de jaarlijkse ISO-audits voor. Je voert zelf een aantal interne audits uit en bent groot fan van hoogstaande Information & Security standaarden. Je bent actief onderdeel van het ISO-team van Perplex en adviseert (on)gevraagd over verbetering van processen.

lees meer

Functie-eisen Je bent van veel (ICT-)markten thuis, praktisch ingesteld, je kunt goed prioriteiten stellen en je krijgt energie van een zichzelf vullende agenda met onvoorziene situaties. Je staat graag in contact met alle collega's en onze klanten waarbij je jouw goede communicatieve skills inzet en je hebt plezier in oplossingsgericht werken. Flexibel als jij bent, draai je iedere 3 weken mee in de bereikbaarheidsdienst buiten kantoortijd. Jij vindt dat geen probleem, ook als je om vijf uur afsluit voor het weekend en net dán een Zendesk melding prio 1 binnenkomt. Je hoeft niet alles zelf op te lossen, maar je voelt je op dat moment wel verantwoordelijk voor het inschakelen van de juiste collega en eerste communicatie naar de klant.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat krijg je er van ons voor terug?
 • een nieuwe, zelf te modelleren baan samen met ervaren Perplex'ers Marc en Jelle met veel ruimte voor eigen inbreng, samen sparren en uitvoer van eigen ideeën;
 • je eigen opleidingsbudget voor vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling plus begeleiding door onze HRD Specialist;
 • een heerlijke, lichte werkplek in het centrum van Arnhem, goed bereikbaar met het OV; 
 • uitdagende, loyale, leuke klanten gericht op langlopende samenwerkingen;
 • iedere middag een verzorgde, betaalde en gezamenlijke lunch;
 • originele teamuitjes en leerzame congressen;
 • en goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring, 25 vakantiedagen, vakantiegeld, een eventuele reiskostenvergoeding en een door Perplex betaald, premievrij pensioen;
 • een gezellig en jong team van 48 gespecialiseerde collega's!
Heb jij zin in deze functie? Laat dan vooral je gegevens bij ons achter via [email protected] en wie weet spreken we elkaar snel!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Creatief denken, digitaal doen.
Wij zijn 48 creatieve denkers die digitaal doen. Slimme, sociale en ondernemende Perplex'ers bij wie het digitale hart sneller gaat kloppen van perfect doordachte websites, applicaties en resultaatgerichte digitale marketingcampagnes voor aansprekende opdrachtgevers.

Om aan alle vragen en projecten van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, zijn we de komende tijd aan het groeien. We zitten vol ambitie en hebben jou nodig om dit waar te kunnen maken! Dit alles doen we vanuit onze mooie en licht kantoor in hartje Arnhem, ideaal bereikbaar met het OV en helemaal ingericht op samenwerken.
Dus ben jij op zoek naar een dynamisch bureau waar geen dag hetzelfde is, de klant centraal staat en je heel wat waarde toe kunt voegen? Solliciteer!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Arnhem