Vacature Cybersecurity Specialist - Arnhem

Arnhem

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het transformeren van de zorg, voor nu en in de toekomst. Dát is waar wij ons iedere dag voor inzetten samen met zorgverleners. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken. Cybersecurity is belangrijker dan ooit. We leven in een wereld waarin we onze bankzaken online regelen, aankopen doen en elkaar op tal van platforms digitaal tegenkomen. Ook binnen VGZ gaat steeds meer online en daarbij spelen privacy en security een belangrijke rol. Ben jij degene die ons gaat helpen om onze diensten zowel veilig en betrouwbaar als gebruiksvriendelijk te houden? Ben jij het antwoord op cyberissues? 

Dit is wat je gaat doen
Coöperatie VGZ digitaliseert. Cybersecurity is van cruciaal belang voor een veilige transformatie naar een digitale dienstverlening en samenwerking. Als Cybersecurity Specialist binnen het Cybersecurity Center houd jij je bezig met zowel de technische als niet-technische aspecten op het veelzijdige gebied van informatiebeveiliging. Denk hierbij aan het opstellen en uitdragen van het operationele cybersecurity beleid, het maken van risicoanalyses, het toetsen van changes en het oplossen en ondersteunen van incidenten op het gebied van security. 

Digitale vrijheid bereik je niet alleen. Binnen VGZ bundelen wij expertises om samen te werken aan een digitaal weerbare zorgverzekeraar. Jij hebt dagelijks contact met de collega's van de afdeling Data Care. Enerzijds adviseer je over de toepasbaarheid van jouw beleid binnen de Data Care- en leveranciersomgeving. Anderzijds zorg jij voor de veilige uitvoering van de implementatieplannen door de specialisten van Data Care.   

Jij werkt aan zowel de operationeel/tactische als de menselijke kant van cybersecurity. Het is aan jou om de organisatie te wijzen op verschillende preventie, detectie-, respons- en herstelmaatregelen. Jij zorgt voor de juiste naleving van beleid, beheersmaatregelen en procedures en spreekt collega's aan op hun verantwoordelijkheid. 

Dankzij jou is VGZ in staat om op een veilige manier digitale samenwerkingen aan te gaan met klanten en leveranciers. 

lees meer

Functie-eisen Dit is wat je meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij zelfstandig en standvastig bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast beschik je over overtuigingskracht en ben je inlevend en enthousiast. Jij weet de juiste expertises te verbinden en bewaart het overzicht inzake alle activiteiten die gedaan moeten worden in het veelzijdige gebied van informatiebeveiliging. 

Bovendien staan de volgende zaken op jouw  cv:  
 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting Bedrijfskunde of Informatica;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het informatiebeveiliging vakgebied;
 • Een CISSP, CISA of CISM certificaat;
 • Kennis van de principes van de IT organisatie en van relevante wet- en regelgeving (bij voorkeur Zorgverzekeringswet en de AVG);
 • Kennis van de relevante marktstandaarden en security frameworks op het gebied van Informatiebeveiliging (ISO27001, Itil en CobIT);
 • Ervaring met het opstellen en implementeren van tactische en operationeel securitybeleid;
Goede Zorg voor iedereen maak je mogelijk mét iedereen. Dat betekent samenwerken met elkaar aan producten die zinnig zijn voor de maatschappij. Ongeacht wie je bent. Het gaat bij VGZ juist om wie JIJ bent en om JOUW talent. Zo dragen we met diverse teams bij aan onze samenleving en geven we samen zin aan werk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.523 - € 5.032 p/m
Overige info Samen transformeren we de zorg. Wat betekent dat voor jou?  
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.

Daarnaast bieden we jou:  
 • Een salaris tussen de €3523,- en €5032- B/M op basis van 38 uur; (Salarisschaal H van de CAO van VGZ);
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar;
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%);
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen;
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit; 
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand; 
 • Het gezondste kantoor van Nederland;  
 • Gedurende je dienstverband bij VGZ krijg je een volledig verzorgde thuiswerkplek ter beschikking gesteld; 
 • Een [email protected] toeslag van €75,- per maand op basis van 38 uur.
Klaar om de zorg vooruit te brengen? 
Solliciteer nu op de vacature van Cybersecurity Specialist via onderstaande sollicitatiebutton. We zijn benieuwd naar de reden waarom je bij ons wilt komen werken. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ. Reageren kan tot uiterlijk 14 mei 2021.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met hart voor Zinnige Zorg  
De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen? Als één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland - met ruim 4,2 miljoen verzekerden en ruim 2.500 medewerkers – zijn wij in de positie om te zoeken naar de oplossing. 

Onze aanpak: we zetten ons al een aantal jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren zorginstellingen om slimme initiatieven van zorgverleners over te nemen. Dit leidt vaak tot meer tijd voor de patiënt, betere adviezen en digitale oplossingen om meer patiënten snel te kunnen behandelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!