Vacature Tester omgeving Arnhem

Arnhem

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij flexibel beschikbaar en bereid om jouw steentje bij te dragen om bedrijven te ondersteunen in de huidige gang van zaken rondom het coronavirus? Wij zijn op zoek een tester en vertellen je graag meer!

wat bieden wij jou
 • Salaris tussen de €10,96 en €13,86;
 • Bijdragen aan een maatschappelijk doel;
wie ben jij

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die per direct beschikbaar is. Daarnaast is het van belang dat je een auto (en een rijbewijs B) hebt, omdat je zelf naar de locaties rijdt. Ook vinden wij het belangrijk dat je flexibel bent, omdat je nooit precies weet wanneer je opgeroepen zal worden.

 • Per direct beschikbaar;
 • Beschikking over een auto (en een rijbewijs B);
 • Flexibel inzetbaar, waarbij je minimaal 3 volledige dagen van de week (inclusief weekend) oproepbaar bent;
 • Je bent zelfstandig en communicatief vaardig, omdat je de werkzaamheden als individu zal gaan uitvoeren;
 • Minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding (richting zorg/gezondheid is een grote pré).
wat ga je doen

Voor een bedrijf dat zich inzet voor duurzame inzetbaarheid van personeel voor organisaties zijn wij op korte termijn op zoek naar ondersteuning van de flexibele pool. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het afnemen van testen bij medewerkers van deze organisaties op hun thuislocatie. Voorafgaand wordt er van jou gevraagd op de testmiddelen op te halen in Arnhem en vervolgens door te rijden naar de desbetreffende locatie van de te testen persoon. Op voorhand neem je deze persoon mee met wat je gaat doen en wat deze persoon kan verwachten. Vervolgens zal je middels 2 wattips de test afnemen middels een “swap” vanuit de neus en een “swap” vanuit de keel. Naderhand zal je de persoon meenemen in het vervolg protocol en zal je de test weer terugbrengen naar kantoor. Per dienst zal er minimaal 3 uur aan werkzaamheden gerekend worden inclusief reistijd. Oproepen vinden plaats van maandag tot en met zondag van 08:00 tot 20:00. Een oproep vindt vaak op de dag zelf pas plaats. Ook staat het niet vast hoeveel uur je structureel per week werkt. Je moet dus flexibel zijn.

 • Testen afnemen op verschillende locaties;
 • Testmiddelen ophalen en afgenomen testen wegbrengen.
waar ga je werken

Zoals eerder benoemd richt het bedrijf zich op gezondheid en vitaliteit van de medewerkers van organisaties. Dit doen zij op beleidsmatig niveau, maar ook op operationeel niveau. De huidige maatschappij is veranderd door de grote impact van het coronavirus. Hierdoor wilt het bedrijf op korte termijn snelle en efficiënte ondersteuning aanbieden voor het afnemen van PCR-testen voor personeelsleden met klachten van verschillende organisaties.

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan, solliciteer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 13,00 p/m
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Tester in Arnhem