Vacature (Medior/Senior) Systeembeheerder - Arnhem

Arnhem

Personato Werving en Selectie
  • Personato Werving en Selectie Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor onze partner zijn wij zoek naar een ervaren systeembeheerder die over technische kennis beschikt, ervaring heeft in systeembeheer maar bovenal beschikt over een sterke persoonlijkheid met grote drive.

Jij bent ambitieus en doet er alles aan om elke dag beter te worden. Jezelf blijven ontwikkelen, je klanten beter leren kennen en op de best mogelijke manier van service te voorzien. Daarnaast ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelen op het gebied van IT-(Cloud) infrastructuren en ben je op de hoogte van het laatste nieuws.

Voldoe je niet aan alle onderstaande criteria, maar heb je wel de drive om dit binnen korte tijd aan te leren? Solliciteer vooral, dan neem ik contact met je op!

lees meer

Functie-eisen

Verder is het belangrijk dat jij jezelf herkent in onderstaand profiel:

  • Een afgeronde MBO+ / HBO-opleiding in een relevante richting;
  • Minimaal 3+ jaar relevante werkervaring als systeembeheerder (bij voorkeur bij een MSP);
  • Je hebt kennis van en ervaring met de Microsoft Stack;
  • Communicatief sterk;
  • Je bent kritisch, meedenkend en doet er alles aan om de klant te helpen.

lees meer

Overige info Arbeidsvoorwaarden
Naast een prettige werkomgeving en volop ruimte voor persoonlijke groei (zowel in functie als salaris) bieden zij goede arbeidsvoorwaarden.

Kijkende naar jouw ervaring en certificering krijg jij marktconform+ salaris, laptop en telefoon van de zaak, budget voor opleiding en een lease-auto.  

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, leverancier en beheerder van IT- en datacommunicatiesystemen, is in 1998 gestart en is uitgegroeid tot een gezonde onderneming met een landelijke én internationale klantenkring.

Werkzaamheden worden gecoördineerd vanuit een hypermodern remote-support center in Arnhem. Van hieruit worden klantsystemen permanent bewaakt en beheerd.

Onze engineers in het veld hebben veel ruimte voor eigen initiatief. Zo kunnen zij op een persoonlijke en betrokken wijze onze diensten bij u uitvoeren. Systemen en procedures helpen hen daarbij om niets te vergeten.

De organisatie klein genoeg om prettig mee te kunnen samenwerken én groot genoeg om professionele ondersteuning te kunnen borgen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures