Vacature Senior .NET Developer - Arnhem

Arnhem

Phind
  • Phind Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
Deze organisatie in de regio van Arnhem draagt bij aan het maatschappelijk goed van de Nederlandse Economie. Door het bouwen van allerlei verschillende maatwerkapplicaties, websites, apps en dergelijke voor het onderwijs, de zorg en het domein werk. Organisatie is begonnen als een startup en heeft vervolgens in 2012 haar huidige vorm aangenomen.

Of het nu gaat om begeleiding naar werken, participatie, wonen, beroepsonderwijs, hulp bij schulden, psychische zorg of taalonderwijs, deze organisatie levert op al deze gebieden passende diensten. Dat doen ze al ruim 30 jaar in Nederland, België en Verenigd Koninkrijk. Het optimaliseren van het re-integratie staat binnen deze organisatie centraal.

Functie
Als senior .NET developer ga je binnen deze organisatie aan de slag met een erg afwisselende functie. Je gaat ontwikkelen aan uitdagende maatwerkprojecten middels C#, ASP.NET, MVC, Javascript en meer. Deze projecten lopen uiteen van het werken aan apps, het maken van de beste websites, het werken aan een klantportaal of een leermodule voor het onderwijs. Hierdoor kom je tijdens je werk in aanraking met een groot aantal technieken en wordt het gebruik hiervan dan ook erg gepromoot!
Je bent binnen deze organisatie vrij om je eigen gebruikte technieken en dergelijke te bepalen zoals hetgeen wat je maakt maar overeen komt met wat de klant heeft besteld. Een vrije functie waar je als proactief, leergierig en ondernemend type heel veel leuke ervaringen gaat opdoen binnen de wereld van software development.


Voorwaarden
Bruto salaris tussen de 3500-5500 op basis van je werkervaring
25 vakantiedagen
Reiskostenvergoeding
Collectieve zorgverzekering
Fitness abonnement
Individueel opleidingsbudget van 2500 per jaar

Eisen
HBO/WO denk en werkniveau
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
Beheerst technieken en talen als een ASP.NET, C# en MVC
SQL,CSS en HTML, kennis van React of Angular is een grote pre
Mindset van een ondernemer
Iemand die het best presteert in een omgeving met veel vrijheid
Nieuwsgierig, analytisch, creatief, flexibel en secuur

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem