Vacature Junior. NET Developer - Arnhem

Arnhem

Phind
  • Phind Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie
Je mag weer naar kantoor, het is maandagochtend en je arriveert op het centraal station van Arnhem. Binnen 5 minuten ben je op locatie in het hartje van Arnhem en sta je in de lift jezelf voor te bereiden op je eerste afspraak van deze week. Binnen deze organisatie staat zelfsturing centraal en dit uit zich dan ook op verschillende manieren: je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen invulling qua opleiding, aansturing en de beloning die je daarvoor krijgt. Je werkt hierbij samen in kleine projectgroepen samen aan een project waar jij de ene keer de kar trekt en het volgende project misschien wel iemand anders.

De organisatie is ongeveer 15 jaar geleden ontstaan met als doel het doorbreken van de standaard rondom hiërarchie binnen bedrijven. Om dit te bewerkstelligen zijn ze gebruik gaan maken van de hoge mate van zelfsturing binnen deze organisatie.

Hierbij heb je dus geen “baas” maar ben je gezamenlijk met je team een zelfsturend orgaan binnen deze organisatie. Onder het genot van de eerste kop koffie ga je samen met je collega’s van het development team van start met de eerste zelfsturingsmeeting van deze week.

Vol enthousiasme bespreken jij en je collega’s een van de vele complexe maar vooral mooie web oplossingen die deze organisatie voor haar klanten ontwikkeld, hierbij kun je denken aan apps, websites, intranet en bijbehorende (klant)portalen. Door continu in gesprek te blijven met de eindgebruiker willen zij zo passend mogelijke oplossingen aanbieden die niet enkel aan de wensen van deze klant voldoen maar ze blijvend overschrijden.

Het bedrijf is een specialist in full service webdevelopment en wilt kunnen voorzien in alle vragen die haar klanten bij haar neerlegt. Om dit te kunnen realiseren staat deze organisatie ten allen tijden in direct contact met haar eindgebruikers en zijn ze continu bezig met het innoveren van haar producten, werkwijzen en gebruikte technieken.

Functie
Als .NET ontwikkelaar werk je mee aan de complexe vraagstukken van de klanten, deze projecten zijn erg afwisselend door het brede productportfolio van deze organisatie. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en door ontwikkelen van de opgeleverde software van je klanten. Dit zorgt voor een uitdagende development functie binnen een groeiend bedrijf binnen de IT waarin je in contact komt met veel afwisselende projecten en technieken.

Door de mate van zelfsturing binnen deze organisatie is er veel ruimte voor zelfontplooiing en eigen initiatieven. Dit zorgt voor een hele ambitieuze werkomgeving waarin iedereen het beste uit zichzelf probeert te halen. Je zal hierin komen te werken binnen het .NET development (scrum)team wat bestaat uit 7 developers met een gebalanceerde verhouding tussen junior, medior en senior developer. Programmeert met de nieuwste technieken binnen de Microsoft Tech stack als een .NET Core , C#, ASP.NET, en Azure.


Voorwaarden
– Veel mogelijkheden tot zelfontplooiing en initiatief
– Een plek binnen een jong, gedreven en innovatieve organisatie
– Werkplek in hartje Arnhem op maximaal 5 minuten van het centraal station
– Een persoonlijke coach die 24/7 beschikbaar is voor zowel privé als werk gerelateerde zaken
– Marktconform salaris op basis van je relevante werkervaring, tussen de 2800-4000
– En tenslotte een uitdagende baan bij een van de toonaangevende spelers op het gebied van full service web development

Eisen
– HBO – of WO werk-en denkniveau
– 2 a 3 jaar werkervaring met programmeren met C# binnen de .NET Framework
– Kennis van Umbraco, Sitecore en of andere CMS-oplossingen is een pre
– Kennis van MVC, SQL en Azure
– Goede communicatieve vaardigheden zowel in spraak als schrift
– Kwaliteit boven kwantiteit

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures