Vacature Microsoft Systeembeheerder Arnhem

Arnhem

Jobfinity
  • Jobfinity Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Detachering / Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's! Ter uitbreiding van ons team van ICT Professionals zijn wij op zoek naar een Microsoft Systeembeheerder in Arnhem (40 uur per week). 


Functieomschrijving Systeembeheerder Arnhem

Als systeembeheerder ben je voornamelijk verantwoordelijk voor de continuïteit van alle centrale informatiesystemen. Je specialisme richt zich op het beheer van de Microsoft Windows infrastructuur, de werkplekken en alle bijbehorende componenten. Je verleent ondersteuning aan eindgebruikers. Daarnaast ben je in staat om projecten van begin tot eind vorm te geven, van verbeteringsvoorstel tot implementatie. Hierbij bedenk je oplossingsrichtingen, beoordeel je voorstellen van leveranciers, vertaalt deze richting de organisatie en breng je advies uit richting de organisatie. Hierbij bent je een goede gesprekspartner voor zowel onze organisatie als de leverancier, herken je de grote lijnen en heb je oog voor details. 


Over de rol binnen de organisatie

De afdeling ICT zorgt voor het beheer en de continuïteit van de gehele ICT infrastructuur; netwerk, servers, storage, telefonie, alarm en werkplekken. Dit betreft ICT op het hoofdkantoor, distributiecentrum en op alle vestigingen. De afdeling ICT is dienstverlenend richting de interne organisatie en werkt dagelijks nauw samen met specialisten bij diverse leveranciers. De rol van systeembeheer gaat steeds meer naar die van regisseur tussen de interne organisatie en de externe partners. De klant investeert veel in het door ontwikkelen en recent houden van de ICT omgeving, er lopen dan ook continu projecten op dit gebied waar je als systeembeheerder bij betrokken bent en/of de leiding over hebt.


Functie eisen Systeembeheerder Arnhem
  • Wij vragen een afgeronde MBO of HBO ICT opleiding en de drive om verder te willen ontwikkelen
  • Je hebt je kennis verzilvert met Microsoft certificaten zoals MCSA server 2012/2016, CCA, VCP
  • Je bent iemand die voortdurend kijkt naar de efficiëntie van de processen en je richt zich op kwaliteitsverbetering
  • Je houdt er van om initiatief te nemen en resultaatgericht te werken
  • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft server omgeving (Windows server 2008 R2/2012, Exchange), Citrix XenApp-Desktop, RES, VMware, applicatie virtualisatie, monitoring tools, netwerk componenten (Cisco, HP, Motorola), Unix (AIX) en databases (SQL server 2012, Oracle en Progress)
Overige informatie

Locatie: Arnhem;

Start: Zo snel mogelijk;

Duur: 12 maanden;

Inzet: 40 uur op basis van detachering.


Voorwaarden Systeembeheerder Arnhem

Als systeembeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.


Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als systeembeheerder dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als systeembeheerder binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Arnhem